POVRATAK „STUDENTSKOG ČETVRTKA“ Luda brucošijada riječkog Ekonomskog fakulteta u četvrtak u „Karolini“

Idi na originalni članak

Godinama je četvrtak u Rijeci bio poznat kao „studentski dan“ kada su brojni riječki studenti rado navečer izlazili „u provod“, a sada se ta nepisana tradicija polako vraća u riječke lokale

Oglas

Tako će se u četvrtak 1. studenog u Night baru Karolina održati velika brucošijada Ekonomskog fakulteta na koju su pozvani „svi studenti i oni koji se tako osjećaju“.

„Za najluđu atmosferu i najbolji provod bit će zadužen poznari DJ Macola koji će se samo zbog ove fešte na jednu večer preseliti u Karolinu iz Pommery kluba gdje dobre atmosfere nikada ne nedostaje. Uz očekivani raspored glazbe možete očekivati od svega pomalo“, ističu iz Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta i dodaju: „Ekonomisti su zbrojili dva i dva pa u prekrasan klub Karolina dovode DJ-a koji pušta domaće hitove za svjetsku zabavu. Ovo je jedna od rijetkih prilika da poslušamo i i domaću glazbu, stoga mislimo da bi posjetiteljima moglo biti zanimljivo i jako zabavno. Pridružite nam se sutra na “malo drugačijoj” brucošijadi!“.

Organizatori su se pobrinuli i za promotivne cijene pića što možete provjeriti na Facebook stranici eventa, a organizirana je i tombola po cijeni od 10 kn, a možete ju kupiti na štandu u prizemlju fakulteta (10:30-13:30) ili na dan brucošijade kod ljupkih hostesa. Listu nagrada također provjerite na Facebook stranici eventa.

Exit mobile version