POVRATAK „STUDENTSKOG ČETVRTKA“ Luda brucošijada riječkog Ekonomskog fakulteta u četvrtak u „Karolini“

Godinama je četvrtak u Rijeci bio poznat kao „studentski dan“ kada su brojni riječki studenti rado navečer izlazili „u provod“, a sada se ta nepisana tradicija polako vraća u riječke lokale

Tako će se u četvrtak 1. studenog u Night baru Karolina održati velika brucošijada Ekonomskog fakulteta na koju su pozvani „svi studenti i oni koji se tako osjećaju“.

„Za najluđu atmosferu i najbolji provod bit će zadužen poznari DJ Macola koji će se samo zbog ove fešte na jednu večer preseliti u Karolinu iz Pommery kluba gdje dobre atmosfere nikada ne nedostaje. Uz očekivani raspored glazbe možete očekivati od svega pomalo“, ističu iz Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta i dodaju: „Ekonomisti su zbrojili dva i dva pa u prekrasan klub Karolina dovode DJ-a koji pušta domaće hitove za svjetsku zabavu. Ovo je jedna od rijetkih prilika da poslušamo i i domaću glazbu, stoga mislimo da bi posjetiteljima moglo biti zanimljivo i jako zabavno. Pridružite nam se sutra na “malo drugačijoj” brucošijadi!“.

brucosijada-ekonomisti-plakat

Organizatori su se pobrinuli i za promotivne cijene pića što možete provjeriti na Facebook stranici eventa, a organizirana je i tombola po cijeni od 10 kn, a možete ju kupiti na štandu u prizemlju fakulteta (10:30-13:30) ili na dan brucošijade kod ljupkih hostesa. Listu nagrada također provjerite na Facebook stranici eventa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari