Riječki rockeri izbacili prvi demo singl – hommage gradu koji teče

FOTO: Media Effect

Media Effect je riječki rock bend s peteročlanom postavom. Mateo Martedić na vokalu, Mario Dujaković i Fabijan Ban na gitarama, Pavle Ćosić na basu/prateći vokal i Stefan Drmač na bubnjevima

“Naš prvi demo singl nastao je kao jedna od prvih autorskih stvari benda,  i nju je napisao Mario. Ovaj singl je trenutno jedina kompletirana pjesma na hrvatskom jeziku, tako da nije bilo previše sumnje koja pjesma se ide prva snimati i s kojim pjesmom ćemo završavati nastupe. Naslov pjesme govori sam za sebe, a tekst da je to pjesma inspirairana gradom u kojem živimo i njegovim kišnim karakterom”, kazao nam je bubnjar Stefan Drmač.

Bend nastaje 2017. kao akustik trio, a puna postava se fomira 2018. dolaskom basiste i bubnjara te započinju stvaranjem autorskih pjesama. Za sada iz sebe imaju dva nastupa, na 40-om RiRocku i na humanitarnom koncertu Tony’s Birthday, a uskoro nastupaju u Ilirskoj bistrici, 29.veljače, u sklopu eventa Ri Rock autobus.

Prvi demo singl riječkih rockera “Kišno podneblje” vrlo lako bi mogao postati još jedna riječka rock himna. Poslušajte!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja