ROCK-SPEKTAKL NA OTVORENJU NOVOG/STAROG KLUBA: Urban&4 u petak i subotu „zagrijavaju“ riječki Pogon kulture!

Teško da se mogla zamisliti atraktivnija riječka rock-atrakcija na otvorenju novog/starog riječkog kluba od Damira Urbana i njegove Četvorke, koji će u bivšoj Stereo dvorani – a sada Pogonu kulture – nastupiti dva dana zaredom: u petak 2. listopada i subotu 3. listopada!

urban najava plakat

Ali, to neće biti i istovrsni koncertni nastupi! Naime, Urban & 4 za prve nastupe na „domaćem terenu“ nakon dugo vremena pripremaju i dva različita koncertna doživljaja – dva posebna programa u kojima će proći kroz sve albume i sve periode rada, ali naglasak će ipak biti na posljednjem albumu “Mamut” koji datira još iz 2014. godine.

Prema najavama menadžmenta benda, u petak 2. listopada set-lista bi trebala izgledati otprlike ovako: “Svijet za nas”, “Kasno je za ljubav (Ruske šume)”, “Previše (previše plave)”, “Govorim u snu”, “Moja”, “Gluposti u dvoje”, “Glas jeka”, “Ribe”, “Pasolini”, “Black tattoo”, “Ako se napijem do smrti”.

U subotu 3. listopada okosnicu set-liste činit će pjesme: “Dio tebe”, “Leteći Holandez”, “Mjesečev rog”, “Kornjača”, “Malo je”, “Kada se voda povuče”, “Otjeraj”, “Dva metra”, “Magnet”, “Otporan na život”, “Odlučio sam da te volim”.

urban&4

Za domaće koncertne prilike poprilično neobičan potez, „lomljenje“ karijere u dva programa tijekom dvije koncertne večeri, no o tome je sam Damir Urban rekao sljedeće: – Nikada nije jednostavno svirati u svom gradu i pred publikom koju većinom i osobno poznaješ. Nakon niza koncerta po cijeloj regiji, koncert doma, u Rijeci, izgleda kao krajnji test, određena potvrda statusa i svega što je bend napravio u proteklom periodu. To nam dođe kao svojevrsna obrana titule. Na tim koncertima ćemo proći kroz sve albume i sve periode rada, ali naglasak će ipak biti na posljednjem albumu “Mamut”.

S obzirom da sviramo dva dana, iskoristit ćemo priliku kako bismo odsvirali što više različitih pjesma, pa će tako ta dva koncerta imati drugačije set liste. Jedan manji dio pjesma će se, naravno, naći na popisima oba dana, a jedan dio pjesama ćemo zadržati kao iznenađenje za same koncerte – zaključio je Urban najavu riječkih koncertnih nastupa.

Naša je preporuka: posjetiti oba koncerta!

Broj ulaznica je ograničen

Pogon kulture, nastao u prostoru bivše dvorane Stereo, jednog od najboljih koncertnih i klupskih prostora u cijeloj regiji, započinje svoj novi radni vijek nastupima Damira Urbana i njegove Četvorke. Bit će to prvi koncerti koje će Damir Urban, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman odsvirati u svom gradu od objave hvaljenog albuma “Mamut” i rasprodanog Doma sportova iz veljače ove godine.

U prodaji su dnevne ulaznice po cijeni od 80 kn u pretprodaji, odnosno 95 na dan određenog koncerta. Broj ulaznica je ograničen na 500 po danu.

Službena prodajna mjesta:
• Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a, Rijeka
• OKC Palach, Kružna 8, Rijeka
• Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

 

[highlight]

Pogon kulture

Rijeka ponovno dobiva jedan od najboljih koncertnih i klupskih prostora u cijeloj regiji – bivša Stereo dvorana u riječkom neboderu postala je Pogon kulture, a svoj novi radni vijek započinje dvodnevnim nastupom Damira Urbana i njegove Četvorke.

Novi klub i ostatak mjeseca planira provesti vrlo radno pa su najavljeni koncerti Darka Rundeka i Cargo Tria, splitsko-zagrebačkog hip hop tria Dječaci, a zagrebački Brkovi nastupit će krajem mjeseca u čak dva termina.

[/highlight]

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari