STUDENTSKA FEŠTA SVE BLIŽE! Mile Kekin poručio Riječanima: Na SDF-u sviramo što studenti budu tražili od nas

Ususret najvećoj studentskoj zabavi u regiji, Student Day Festivalu 2018., koja će se i ove godine održati u prostoru Ex-Port Delte 18. i 19. svibnja (OVDJE), frontman grupe Hladno Pivo, Mile Kekin najavio je novosti vezane uz svoj matični bend i otkrio kad možemo očekivati njegov solo album

Pjesma ”Reno 4” koja je izašla još prije godinu dana bila je prvi singl kojim je Mile Kekin najavio svoj solo album, a prije nekoliko dana izdan je single i videospot za pjesmu ”Atlas”.

Mile je potvrdio da će album biti finiširan na jesen ove godine, kada ga možemo i očekivati u trgovinama:

”Cijeli album razlikovat će se od svega što sam do sada radio. Bit će to posveta mojim uzorima: Dylanu, Springsteenu, Waitsu i drugim pjesničkim velikanima koji su na neki način obilježili moj glazbeni put. Tematski će to biti moja intimna priča, bit će to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene”, zaključio je Mile.

Što se tiče novosti vezano uz Hladno Pivo, Mile je rekao da ne očekujemo ništa novo naredne dvije do tri godine. Malo će, kaže Mile, uživati u plodovima tridesetogodišnje karijere koju su zaokružili Greatest Hits izdanjem, kao i koncertima u zagrebačkom Domu Sportova i onom koji će uslijediti u sklopu devetog izdanja Student Day Festivala.

A što nas tamo očekuje ostaje da provjerimo drugog dana festivala kada će Hladno Pivo zakoračiti na glavnu pozornicu SDF-a. Bit će to presjek najvećih hitova od početka karijere do sada, plus nekoliko iznenađenja, navodi Mile, posebno za riječke studente i sve oni koji u subotu 19. svibnja budu u prostoru Ex-Port Delte.

”Krenut ćemo s 3-4 pjesme koje ćemo mi izabrati, a onda će koncertnu playlistu krojiti studenti, gledat ćemo da im udovoljimo u što većoj mjeri”, rekao je Kekin.

Hladno Pivo će nastupiti na glavnoj pozornici festivala u subotu 19. svibnja uz S.A.R.S., Sajsi MC, Grettu, Sillycons i Silk Milk.

Treba napomenuti i da je ulaz na sve programe Student Day Festivala besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari