SUPERTALENT Riječki RIS Dance Centar spektakularnom koreografijom oduševio žiri i gledatelje!

RiS LOVE4DANCE pod kreativnim vodstvom Ivone Brnelić djeluju na području Rijeke već punih deset godina

“Spektakl i show”, riječi su žirija nakon večerašnjeg nastupa RIS Dance Centra u posljednjoj polufinalnoj emisije Supertalenta.

Njihov nastup inspiriran svakodnevnim događanjem, gledanjem televizije, imali smo priliku vidjeti kao prvu točku posljednje polufinalne emisije Supertalenta.

RiS dance centar vesela skupina iz Rijeke plesom su pokušali dočarati priču o dječaku koji mijenja programe na televiziji umjesto da čita lektiru. U jednom trenutku na televiziji se emitirao film o step up-u te dječak postaje dio televizijskog svijeta

Tada kreće potpuni plesni show u koji je osim 33 plesača na pozornici bila uključena i publika. ”Pokušat ćemo uvesti ljude u taj magični svijet plesa u kojem je svatko dobrodošao”., rekli su iz RiS-a.

Kako kažu cilj im je prenijeti poruku da je ples za sve i u njemu mogu uživati i oni koji plešu i oni koji gledaju ples. ”Želimo prenijeti tu vječnu poruku da je ples zabava i kroz ples čovjek spoznajeneke druge stvari i dubine koje postoje u nama”, zaključuje Ivona Brnelić, njihova mentorica.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=J33-IoBSz2k

U posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta saznat ćemo imena svih desetoro finalista koji će se boriti za titulu najboljeg ili najbolje u ovosezonskom Supertalentu. Među njima mogu biti i riječki plesači ukoliko prionete glasanju!

Večeras će nastupiti i riječki solo plesač Marin Čačija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari