U PETAK U LOVRANU Besplatni koncertni happening Putokaza u lovranskom kinu!

Krenite na glazbeno putovanje s Putokazima – ulaz je slobodan!

Glazbene priče albuma Mjesec, Androida, Porculan i Nova Zemlja očekuju u petak posjetitelje lovranskog Kina Sloboda. Može li se dotaknuti Mjesec? Poznaju li mjesečevi putnici tugu i usamljenost, ljubav? Prepoznaju li svoja lica u ogledalu? Imaju li vremena za radost? A vi?

Otkrijte na glazbeno-scenskom susretu s Putokazima – Dotakni Mjesec – u pitoresknom Lovranu. Putovanje kreće u petak 15. rujna u 20:30, ulaz je slobodan, koncert daruju kulturna mreža PGŽ i općina Lovran.

Putokazi su jedinstvena glazbena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni Hrvatske koja stvara od 22. veljače 1984. godine. Prepoznatljivi po višeglasnim izvedbama, konceptualnoj priči i svojem uvijek avangardnom izričaju, istražuju glazbu već 33 godine. Dosad su objavili 14 nosača zvuka (12 albuma i 2 DVD-a), a svoj trag u njima dosad je ostavilo više od četristo pjevača. Prošle su godine predstavili i svoje najopsežnije glazbeno djelo dosad – mjuzikl mijena, Raskružje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari