U SUBOTU U OPATIJI: Koncert grupe Psihomodo Pop u Clubu Gervais

Koncert počinje u 22 sata, a vrata Cluba Gervais (Nikole Tesle 5) otvaraju se u 21 sat

U subotu 4. Studenog s početkom u 22 sata u opatijskom Clubu Gervais (Nikole Tesle 5) koncert će održati popularna hrvatska pop-rock grupa Psihomodo Pop

Grupa Psihomodo Pop svojim načinom sviranja, glazbom i stilom, ostavila je upečatljiv trag na rock sceni kako bivše države tako i Hrvatske. Naslanjajući se na glazbeni izričaj svojih uzora (Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Lou Reed, Velvet Underground, T. Rex, The Vibrators, Ramones…) nametnuli su se kao nezaobilazan čimbenik rock izričaja na ovim prostorima.

Svugdje rado viđeni, rado slušani, svojom pojavom i scenskim nastupom nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Usprkos tome što djeluju više od trideset godina oni i dalje, mladenačkim žarom, priređuju nova, sve bolja iznenađenja i kvalitetnu glazbu.

PSIHOMODO POP
Subota, 4. studenog 2017. u 22 sata / Club Gervais, Opatija

Cijena ulaznice u pretprodaji: 30,00 kuna
Cijena ulaznice na dan koncerta: 40,00 kuna

Ulaznice su u prodaji online na www.mojekarte.hr, u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb; 051/271377; radnim danom od 8 do 16 sati), u Rijeci u Dallas Music shopu i caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, kao i ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari