VEČERAS MIA I NINA U FINALU „ZVJEZDICA“ Doris Pinčić Rogoznica: Bit će puno emocija i zvjezdica koje sjaje jače nego ikad

Idi na originalni članak

Nakon sedam emisija Zvjezdica stigli smo do finala u kojem će večeras nastupiti i sjajne Riječanka Mia Negovetić odnosno Nina Abramović Dimec iz Kostrene. Obje s punim pravom mogu očekivati najviše pozicije u završnici ovog popularnog talent showa RTL televizije.

Oglas

Doris Pinčić Rogoznica, voditeljica glazbeno-natjecateljskog showa koji će svoje finale imati večeras u 20 sati, otkriva što možemo očekivati u emisiji, kako joj je bilo družiti se s djecom i što je od njih naučila

Bilo je u ovoj sezoni showa jako puno dobrih, kvalitetnih, ali i jako simpatičnih nastupa. Možda je nezahvalno pitati, ali možete li izdvojiti neki nastup koji vam je posebno ostao u sjećanju?

– Da, nezahvalno je istaknuti bilo koga, ali cijela sezona će mi ostati u lijepom sjećanju. Rijetko se poklopi da na setu sve funkcionira i da se baš dobro zabavljamo cijelo vrijeme, a ovo je bio upravi takav slučaj. Žiri sjajan, djeca jednostavno zvjezdice i što se mene tiče potpisujem, baš kako je Enis jednom u šali rekao,10 000 sezona.

Vi ste s kandidatima prolazila sve faze. Što su bili neki njihovi najteži trenuci i koliko su show shvaćali kao igru, a koliko su to doživjeli kao zaista nešto ozbiljno?

– Djeca su jako uživala u cijeloj toj priči. Atmosfera je bila kao da smo na ekskurziji. A čujte, bilo je nažalost i onih koji su bili nezadovoljni svojim plasmanom, ali to je život i to je vrijedna lekcija. Poraz je važan koliko i pobjeda.

Imate li svog favorita?

– Apsolutno!

Što možemo očekivati u finalu?

– Puno emocija, i male zvjezdice koje sjaje više nego ikad.

Često volite reći kako obožavate pjevati, ali ne znate. Da znate i da se prijavljujete na neki show s kojom pjesmom biste pokušali osvojiti žiri?

– Vjerojatno bi to bila ” You raise me up”. To mi je jedna od najljepših pjesama ikad. Pjevam je stalno. Pod tušem (smijeh)

Zadatak žirija je bio da klincima daje savjete, da ih na neki način obrazuje. A jeste li vi naučili nešto od klinaca?

– Svakako. Mislim da se od djece može sve naučiti. Najbolje je to jednom davno rekla pjesma “Kad bi svi ljudi na svijetu baš kao sva djeca na svijetu…”

Exit mobile version