Velika fešta s Alenom Vitasovićem ispred tržnice uvod u “Ludi Badnjak u Opatiji”

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Božić se sve više približava, još nas samo tjedan dana dijeli od tog mnogima najdražeg doba u čitavoj godini, a samim time se i zabavna događanja ispred opatijske tržnice u sklopu Adventa na Mrkate obogaćuju brojnim zanimljivim izvođačima i programima.

U petak, 20. prosinca, od 19 sati započinje retro zabava uz DJ Vedrana i party Disco Fever na kojem ćete se moći zabaviti uz najbolje hrvatske i strane hitove u kojima smo uživali tijekom 80-ih i 90-ih godina. Disco Fever party neće moći spriječiti ni eventualno lošije vrijeme s obzirom na to da su na malom trgu ispred opatijske tržnice postavljena dva veća šatora pagode.

Idućeg dana na rasporedu je koncert koji je već samom svojom najavom prije više od mjesec dana izazvao iznimno veliku pažnju Opatijaca i stanovnika okolnih mjesta.

U subotu, 21. prosinca, od 20 sati ispred opatijske tržnice možete se zabaviti na velikoj fešti uz jedinog i neponovljivog zabavljača Alena Vitasovića. Nema sumnje kako će on svojim brojnim bezvremenim hitovima dobro zagrijati svoje brojne fanove u koje spadaju ljudi zaista svih generacija. Prije i poslije nastupa Vitasovića i njegovog benda za zabavu će biti zadužen DJ Danko probranim hrvatskim i stranim hitovima. U slučaju kiše koncert se odgađa za idući dan, u nedjelju s početkom u 18 sati. Javnost će o toj eventualnoj promjeni biti obaviještena najkasnije tijekom petka putem medija i društvenih mreža.

Zabavnog programa ispred tržnice neće nedostajati ni u ponedjeljak, 23. prosinca. Već ujutro u 10 sati na pozornici će se naći članovi Kluba 60+ Opatija koji već dulje vrijeme uvježbavaju svoj prigodni reportoar božićnih pjesama, a neće zasigurno izostati ni neke svima znane domaće pjesme. Istog dana navečer od 19 sati zabava se nastavlja uz glazbeni nastup acoustic dua.

Sve to zapravo je samo zagrijavanje za veliki zabavni program koji će u kontinuitetu trajati punih 18 sati u samom srcu Opatije. Manifestacija “Ludi Badnjak u Opatiji” donijet će feštu kakvu Opatija u tom razdoblju godine već dugo ne pamti, a pred opatijskom tržnicom tijekom dana i noći održavat će se vrlo bogati program:

# od 09:00 do 10:00h – gradonačelnikova zakuska / podjela 500 porcija bakalara na gulaš, fritule i vino
# od 10:00 do 12:30h – Klapa Kastav
# od 13:00 do 15:30h – Tamburaški sastav Crescendo
# od 16:00 do 18:30h – Trubački sastav Gypsy Universal Band Bulgaria
# od 19:00 do 21:30h – Nastup benda Xfinity
# od 21:30 do 03:00h – Luda noć opatijskih diskoteka uz light show (DJ Miro Paušić / Luca Montecchi, DJ Vladimir Vengust Bowie i DJ Ervin Capo)

Na Badnjak, 24. prosinca, od 17 sati za sav promet zatvara se i Ulica maršala Tita ispred opatijske tržnice, sve kako bi Opatija neometano uživala u zabavi do ranih jutarnjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari