“50 NIJANSI KOKTELSA” Popularna grupa objavila novi, “bezobrazni” singl!

Idi na originalni članak

“Za sve žrtve ljubavnih muka :)”, najavljuju Koktelsi svoju novu pjesmu “Noćna Igračka” (ili, kako kažu, od milja “Dildač”!)

Oglas

Koktelsi su nakon ljetne turneje koja je zapocela CMC festivalom i trajala do 15. listopada odsvirali 42 koncerta (!) a jedan od posljednjih zabilježili su i kamerama: Koktelsi – VIŠKOVO live.

Koktelsi su ušli u studio i napravili novi single koji će grijati radijski i televizijski eter ove zime. Zove se ” Noćna Igračka” a govori o tome kako “i najveći frajeri koji lome srca kad se zaljublje lako postaju noćne igračke jakih domina a život im postane ljubavna mora”.

Zanimljivo, cijeli je praterći videospot sniman iz jednog kadra tako da svi akteri glume nekoliko uloga u isto vrijeme što daje na mističnosti i atmosferi spota. Sama radnja spota prati kaos u kojem se glavni lik nađe još od faze zaljubljivanja, preko faze ovisnosti i očaja do izolacije i gubitka svih prijatelja…

“Spot je sniman u shipyardu u Puli a snimala ga je ekipa iz MEDVID produkcije. Glumile su cure iz Cool Step studia.”, pojašnjavaju nam Koktelsi.

Exit mobile version