FEŠTA U „POGONU“: Songkillersi u riječkom Pogonu kulture u subotu 21. siječnja

Idi na originalni članak

Njihovi hitovi „Ni’ko kao ti“, „Sreća“, „Bit ćeš uvijek dio mene“… te aktualni „Dio mene“, „Svijet za sebe“, „Nisi tu“ najbolja su pozivnica za višeglasno pjevanje u ”Pogonu”

Oglas

Zagrebački hitmakeri, grupa Songkillers, nastupit će u Pogonu kulture u Rijeci u subotu 21. siječnja s početkom u 22 sata.

Songkillersi su nastali u 90-ima u zagrebačkom Saloonu nastupima na live jam sessionima gdje su izvodili obrade stranih pjesama u vlastitim aranžmanima. Tada ih je zapazio Dino Dvornik kojemu su idućih pet godina bili prateći sastav.

Prijateljstvo s Dinom Dvornikom dovelo je do plodne suradnje i snimanja jednog od najboljih live albuma na ovim prostorima Dino Dvornik „Live In München“.

Nakon razlaza s Dvornikom, 1997. godine kreću u samostalnu autorsku avanturu i od tada do danas Songkillersi su snimili šest studijskih albuma i mnoštvo singlova, još uvijek stvaraju nove pjesme i uvijek zvuče najbolje kada pjevaju o ljubavi.

Njihovi hitovi „Ni’ko kao ti“, „Ne znam gdje sam“, „Sreća“, „Malo toga ostaje“, „Bit ćeš uvijek dio mene“ te aktualni singlovi u suradnji sa Nikolom Marjanovićem „Dio mene“, „Svijet za sebe“ te najnovijim singlom „Nisi tu“ najbolja su pozivnica za višeglasno zajedničko pjevanje u ”Pogonu”.

ULAZNICE
Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 40 kuna, a na dan koncerta 60 kuna.

Prodajna mjesta:

• The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
• Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
• Croatia records music shop, Užarska 3. Rijeka
• Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

Exit mobile version