KULTNI GLAZBENIK U HRVATSKOJ Britanska zvijezda Marc Almond izazvala neviđenu gužvu u Laubi

 

Mnogi su preksinoć iskoristili dašak 80-ih u zagrebačkoj Laubi kad je nastupila britanska zvijezda Marc Almond i izazvala neviđenu gužvu. Gurao se ondje i još uvijek aktualan premijer Zoran Milanović, ali i mnoge druge poznate face

Marc Almond svojom je zaraznom ljubavlju zarazio i Zagrepčane. 58-godišnji Britanac pop hitovima žario je i palio 80-ih godina, a sudeći prema krcatoj Laubi, još uvijek ima ono nešto. Nakon 30 godina karijere, prvi je put nastupio u Hrvatskoj.

“Uspio sam vidjeti mali dio Zagreba danas. Što je neobično, jer obično vidite samo hotel. Otišli smo u šetnju i vidjeli veoma zanimljiv muzej, Muzej prekinutih veza. Bilo je fantastično, jako mi se svidjelo. Lijepo je kada uspijete vidjeti stari grad i neke dijelove grada, jer tako sa sobom ponesete lijepe uspomene”, rekao je Almond.

A ponijet će ih i sa sinoćnjeg koncerta u organizaciji Yammat FM-a.

Njegove ploče vrtjele su se na gotovo svakom tulumu, a prodao ih je čak 6 puta više nego što Hrvatska ima stanovnika. No Almond o mirovini ni ne pomišlja. Na pozornicu će izlaziti koliko god bude mogao, a obećao je da će još koji put to biti i u Zagrebu. (Željka Felbar/vijesti.rtl.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari