"VOLIM KAD SE SMIJEŠ"

Poslušajte pjesmu s kojom će riječke snage Nikolina & Belfast Food nastupiti na 68. Zagrebačkom festivalu!

Uredništvo Zagrebačkog festivala odabralo je 22 nove pjesme nadolazećeg, 68. izdanja festivala među kojima je i pjesma ”Volim kako se smiješ” koju će izvesti riječki dvojac Nikolina Tomljanović & Belfast Food 

Pjesma je upravo dobila i odgovarajući videospot koji je režirala Kristina Barišić, uhvativši kadrove radne atmosfere dok su Nikolina i Belfasti snimali pjesmu u studiju GIS

Kadrovi spota dijelom su snimljeni baš za vrijeme samog audio snimanja pjesme. Riječ je o jednostavnoj, veseloj pop priči nastaloj u dobrom društvu. Dinko Fazinić potpisuje tekst, glazbu i aranžman Goran Gubić Hans, a za produkciju je zaslužan Matej Zec.

Pjesma je autobiografska, nastala u jednom trenu. Trenutak kad jedan iskren osmijeh, poput mjeseca osvjetli put ljubavi i životu da smisao poput najljepšeg sna.

Redateljica spota, Kristina Barišić o dojmovima sa snimanja spota: “Odlazak kod Mateja u studio uvijek je zabavan, pa tako i ovaj put. Uz red priče, red snimanja, opuštena atmosfera se dogodi u sekundi, što se može vidjeti i u spotu. Nikolina i ja smo se dogovorile da ćemo spotom popratiti proces stvaranja pjesme u studiu. Video zapisi iz studia uvijek su jako šarmantni i prenose baš onaj feeling koji vam treba, bez previše filozofije, što je tako oslobađajuće.”

Pjesma nailazi na itekako pozitivne kritike što pokazuje i visoki ulaz na nacionalnoj top listi: “Moja nova pjesma ”Volim kako se smiješ” divna je suradnja s dečkima iz Belfast Food-a i treća po redu suradnja s autorima Dinkom Fazinićem i Goranom Gubićem Hansom. Doslovno je tek puštena u eter, a već je ušla na nacionalnu top listu! Mojoj sreći nema kraja! Moram priznati da sam i puno očekivala od ove pjesme. Divno mi je počela ova glazbena godina i radujem se Zagrebačkom festivalu u travnju kad ćemo ju moći predstaviti i uživo.”

Poslušajte novi singl koji uspješno pronalazi put do publike punim jedrima ljubavi i osmjeha!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari