Riječka grupa Sarah & the Romans objavila videospot za pjesmu „I’m The Air“

Sarah & The Romans ovoga trenutka rade na materijalima za drugi studijski album i pripremama za ljetnu turneju

Sarah & the Romans – hrvatski bluegrass bend, kraj prošle godine obilježili su uspjehom plasiranja prodaje njihovog albuma ‘First Date’ u fizičkom obliku na području Sjedinjenih Američkih Država a sada, na početku ove godine, svoje obožavatelje ugodno su iznenadili novim video spotom.

Šesti po redu spot snimljen je za pjesmu „I’m The Air“ koja se također nalazi na njihovom nastupnom albumu ‘First Date’ – prepoznatom u programima radijskih stanica mnogobrojnih europskih zemalja i američkih saveznih država.

Video spot je snimljen na zagrebačkim lokacijama a grupa nam ovim putem otkriva poruku pjesme:

Ja sam zrak – pjesma o slobodi i otvorenosti. Smisao svega je živjeti život punim plućima i biti zadovoljan sa onime što zapravo jesi. Osjećam se kao balončić nošen vjetrom visoko i više među oblake. Budite i vi balončić i odvažite se u visine koje vas vesele!

Sarah & The Romans ovoga trenutka rade na materijalima za drugi studijski album i pripremama za ljetnu turneju. Prvo novo single izdanje koje bi uskoro trebalo ugledati svjetlo dana donijet će nam dvije nove suradnje s Brunom Petralijem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari