DUET IZ SNOVA

Sandro Bastiančić i Nikolina Tomljanović predstavljaju duet “Letimo dalje”. Pogledajte video i poslušajte pjesmu!

Foto Robert Kalčić

“Letimo dalje” pjesma je kojom se Sandro Bastiančić i Nikolina Tomljanović predstavljaju na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama

Ovo dvoje glazbenih suradnika i prijatelja, svojom emotivnom izvedbom povest će vas u svijet ideala, svijet u kojem se govori o ljubavi kao univerzalnoj pokretačkoj sili koja uljepšava svaki naš “obični” dan. “Letimo dalje” priča nam o pozitivnoj energiji koju ljubav nosi sa sobom. Radost je manifestacija ljubavi, a na krilima radosti možemo “letjeti dalje”.

Autor glazbe i stihova je Sandro Bastiančić koji se u svojem glazbenom stvaralaštvu često inspirira ljubavlju kao neiscrnim kreativnim vrelom. “Letimo dalje” pjesma je koja se suprotstavlja svemu negativnom i donosi dašak optimizma i veselja u naš svakodnevni društveni prostor. Aranžer i glazbeni producent je cijenjeni riječki glazbenik Robert Funčić u čijem studiju “Belveder” je skladba i snimljena.

“Ljubav je uzvišeno stanje i uzvišena tema o kojoj želim pjevati, ali ne na patetičan način već s dignitetom koju ona i zaslužuje. Sretan sam kada mi ljudi kažu da im je moja pjesma podignula raspoloženje, uljepšala dan, a takve komentare dobivam na ovu pjesmu.” kaže Sandro.

Prekrasni ambijenti zaleđa Crikvenice (Drivenik, Tribalj) redatelji Igoru Modriću su poslužili kao savršena vizualna kulisa ove poetične skladbe. Sunčan dan, nebo i priroda u proljeće – motivi su koji su se odlično uklopili u narativ pjesme, a koje je kamerom odlično uhvatio snimatelj Robert Kalčić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views