STIGAO JE “KLOKAN”! Himna maškaranog centra Kastav dobila je službeni spot!

Ove subote, 8. veljače u Maškarani centar Kastav stižu legendarni Alen Vitasović i Elio Pisak!

“Maškarani tanci” u Kastvu ove godine traju pet vikenda, a održavaju se u šatoru odmah uz kastavsku dvoranu.

Ljubitelje maškaranih ludosti, Maškaranog centra Kastav i Maura Staraja&La Bande početkom veljače oduševila je vijest o objavi službenog videospota za pjesmu “Klokan” – himnu maškaranog centra Kastav!

Spot je na njihovom YouTube kanalu objavljen 2. veljače i već ima preko tri tisuće pregleda. Dobro nam poznatoj melodiji i refrenu sada su pridruženi i snimljeni prizori maškaranog ludila u režiji Marka Paradžika i produkciji MP Videography.

Već prvi pogled na ovaj spot nagnat će vas na njihanje u ritmu glazbe, a pravo gibanje možete doživjeti već ove subote u Maškaranom centru Kastav uz stižu legendarne Alena Vitasovića Elija Piska!

Prije njih, atmosferu će zagrijati Reaktiva, Decibeli i Kožne jakne, a organizatori najavljuju: “Nema praznega hoda, tanac od 9 večer do zoree!!”

Najbolje maske nagradit će s bogatim nagradama (maškarani fond je ove godine 15.000 kn!) pa vas pozivaju: “Maškarajte se i osvojite super nagrade!”

Cijena ulaznicce iznosi 29,00 kn uz medicu FREE. Maškarane grupe od 40+ljudi imaju besplatan ulaz, s tim da se organizatorima prethodno javite u inbox na njihovom Facebook profilu odnosno Facebook događaju.

“Bit će ića i pića kao i svake subote! mZabavite se u najluđem maškaranom centru.”, pozivaju vas organizatori.

Nakon ovako zabavne pozivnice u obliku spota za “Klokana”, teško je odbiti poziv!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari