TRAŽI SE KARTA VIŠE: Damir Kedžo uoči humanitarnog koncerta „Budi tu“ posjetio Dječju bolnicu Kantrida

Foto: screenshot youtube

Humanitarni koncert „Budi tu“ održat će se 4. prosinca u HNK Ivana pl.Zajca uz nastup Vanne, Mije Negovetić i Damira Kedže a ulanice se mogu kupiti na blagajnama odnosno web stranicama Kazališta

Povodom humanitarnog koncerta „Budi tu“ koji će se održati 4. prosinca u HNK Ivana pl.Zajca, danas je naš poznati pjevač i Riječanin sa zagrebačkom adresom, Damir Kedžo posjetio Dječju bolnicu Kantrida i njene male štićenike na Odjelu na dječju neurologiju i dječju psihijatriju.

Humanitarni koncert „Budi tu“, na kojem će uz Damiru Kedžu nastupati Vanna i Mia Negovetić, petu godinu organizira Rotary klub Rijeka i od samog početka je usmjeren na prikupljanje sredstava za Dječju bolnicu Kantrida, kako zapravo svi zovu Kliniku za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

posjet-djecjoj-bolnici-kantrida
Damir Kedžo, Darija Grošić, promotorica humanitarne akcije „Budi tu“, prof. Goran Palčevski, predstojnik Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka

Iz razgovora smo saznali da je Damir Kedžo napustio svoje brojne obaveze u Zagrebu i na kratko, samo za ovu priliku, došao u Rijeku, u posjet Dječjoj bolnici.

A njegov susret s mališanima bio je dirljiv i vrlo emotivan.

Cilj i želja humanitarne akcije „Budi tu“ je prikupljanje sredstva za obnovu i opremanje prostora Klinike za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida, Zavoda za dječju neurologiju i dječju psihijatriju, čime će roditeljima biti omogućen boravak uz dijete 24 sata tijekom hospitalizacije, što djeci znatno olakšava boravak u bolnici.

Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka gravitira gotovo 100.000 djece s područja Istarske, Primorsko-goranske i Ličko Senjske županije stoga je važno pomoći im koliko je to god moguće, pa i putem ovakvih humanitarnih akcija, da bi njihov boravak i liječenje protekli što je bolje moguće.

Osim koncerta „Budi tu“, akcija prikupljanja sredstava otvorena je za sve pravne i fizičke osobe, građane, koji određenim prilogom, shodno svojim mogućnostima, žele sudjelovati i tako ujedno pomoći što uspješnijoj realizaciji ove humanitarne akcije.

Donacije se mogu uplatiti na žiro-račun Rotary Kluba Rijeka br. 4132003-1100002240, IBAN: HR9741320031100002240 kod Primorske banke s naznakom: humanitarna akcija za dječju bolnicu Kantrida „Budi tu 2016“.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views