U OPATIJU SE VRAĆAJU „BARUFE“! Na 10. festivalu urbane glazbe TBF, Urban & 4, Moskva…

Nakon 5 godina stanke u Opatiju se vraća jedan od najboljih regionalnih glazbenih festivala urbane glazbe ‘Barufe’

Ove godine iznova se održavaju na Ljetnoj pozornici i to 13. i 14. srpnja 2017. godine.

„Ovo su jubilarne 10. Barufe, a cijeli projekt traje već 15 godina. Ovoga puta one okupljaju sve one koji su i ranijih godina radili na njima, kao i neke nove generacije“, rekao je Damir Tomić, idejni začetnik festivala.

Tim povodom na predstavljaju su bili i Ivan Antonio Premer, Luka Jenuš i Pino Kovačević, članovi mlade opatijske Hip Hop grupe „Reinkarnacija“ koji i sa svojim imenom upućuju na povratak festivala te se stoga i njegovo ovogodišnje izdanje zove ‘Reinkarnacija’.

„Drago mi je što se ovaj festival iznova vraća i što imam priliku biti dio te priče. Pozivam sve zaljubljenike u urbanu glazbu da dođu na ovogodišnje povratničko izdanje Barufa“, naveo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Inače, ovaj festival je izvoran opatijski festival nastao na entuzijazmu mladih ovoga grada, a ove godine na njemu nastupaju: TBF, Urban & 4, One Piece Puzzle, Moskva, My Buddy Moose, Izet i Borgije, Muhe Bez Glave, Dellboys, Take it Dee Dee, No Army, Krematorium, Reinkarnacija…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari