U PETAK U 22 SATA: Koncertom Natali Dizdar otvara se nova koncerta sezona u riječkom Pogonu kulture!

Foto: Facebook

Iznimno talentirana, a sada već i sa velikim iskustvom live nastupa, ova sjajna glazbenica dolazi u ”Pogon” s bendom vrhunskih hrvatskih glazbenika

Jedan od najboljih koncerata prošle sezone u riječkom ”Pogonu” bio je dovoljan razlog da se Natali Dizdar i njen prateći bend pozovu i na otvaranje nove koncertne sezone.

Iznimno talentirana, a sada već i sa velikim iskustvom live nastupa, ova sjajna glazbenica dolazi u ”Pogon” s bendom vrhunskih hrvatskih glazbenika i na krilima hvaljenog trećeg studijskog albuma ”Iluzije”.

Na albumu se nalazi jedanaest pjesama na kojima je uz Dina Šarana, autora hitova “Grijeh” i “Mjesto za jedno”, i Vladimira Mirčetu iz Mayalesa, surađivala i drugim talentiranim tekstopiscima poput pjesnika Dejana Aleksića, Marte Muždalo i Petra Beluhana.

Natali je na novom albumu koautorica sedam pjesama, što najavljuje jedan novi ciklus u njezinoj kantautorskoj glazbenoj karijeri.

Aleksandar Dragaš o Natali i ”Iluzijama” piše :

Odgovor se ne krije samo u maznosti i seksepilnosti njezina kremoznog glasa, premda njime, a to je jako atraktivno kod pop-pjevačica, uspijeva i na trećem studijskom albumu “Iluzije” biti pristupačna poput djevojke iz susjedstva i nedostižna poput pop-dive, krhka poput ranjene žene kojoj treba utjeha i zavodljiva poput femme fatale, melankolična i samouvjerena, putena i produhovljena. Beskrajno je lako zaljubiti se u takav glas…“

Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Prodajna mjesta:

• The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
• Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
• Croatia records music shop, Užarska 3. Rijeka
• Entrio prodajna mjesta i online www.entrio.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari