VEČERAS U „CRKVI“: U Valentinovo plesnim korakom uz DJ-ja Olivera Huntemanna

Njemački DJ Oliver Huntemann, sudeći prema glazbi koju je posljednju postavio na svoje mrežne stranice (“opaki” singl “Schnitzel”!), Riječanima će ponuditi istovremeno pitki i „otrovni“ ambiental tech-house

Gdje ćeš bolje nego u praznik zaljubljenik ući čvrstim plesnim korakom uz poticajne zvuke plesne elektronske glazbe! Upravo to nude u riječkom klubu „Crkva“ gdje MixMag Adria & Subire Rec dovode njemačkog DJ-ja Olivera Huntemanna (Senso Sounds). Sudeći prema glazbi koju je njemački „iskusnik“ (rođen 1968.!) Huntemann posljednju postavio na svoje mrežne stranice, a to je “opaki” singl “Schnitzel”, Riječanima će ponuditi specijalitet  – neku vrstu istovremeno pitkog ali i „otrovnog“ ambiental tech-housea koji vam ne daje mira i neprestano vas tjera na plesni pokret.

S druge strane, u nekoliko poduljih videosnimki njegovih live nastupa s Youtubea jasno je da Huntemann plesnu atmosferu može dovesti do pravog usijanja! Ne sumnjamo da će tako biti i u subotu u “Crkvi”.

Pored Olivera Huntemanna nastupaju i Mark Ash b2b Altar Servers | Regga E.D. | E1 |.

Karte u pretprodaji po cijeni od 90 kn su rasprodane, od 10.02. – 13.02. prodaju se na prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 100 kn, a na vratima kluba prodavat će se po cijeni od 120 kn/130 kn.

Vrata kluba otvaraju se u 23 sata.

Prodajna mjesta Eventima:

Dallas Music Shop
Tisak Medija
Tisak Kiosci
Exclusive Change mjenjačnice
Croatia Records
Petrol benzinske crpke
Autotrans

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari