OD EUROSONGA DO SVJETSKE GLAZBENE SCENE

WOW! Baby Lasagna potpisao globalni diskografski ugovor s Universal Music Group!

Baby Lasagna, poznat i kao Marko Purišić, od danas nije samo ime koje je zasjalo na Eurosongu zahvaljujući hitu “Rim Tim Tagi Dim”. Ovaj mladi glazbenik sada je i službeno prepoznat kao globalna glazbena zvijezda koja je potpisivanjem diskografskog ugovora s Universal Music Group korporacijom otvorila jedno novo poglavlje u svojoj karijeri. Ovaj korak ne podrazumijeva samo profesionalni razvoj talentiranog Lasagne, već i širenje njegove umjetnosti na globalnu razinu.

Purišićev glazbeni put podrazumijeva mnoštvo eksperimentiranja i istraživanja, kako glazbenih žanrova, tako i vlastitih granica kreativnosti. “Oduvijek sam želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr”, ističe Baby Lasagna. Njegova jedinstvena vizija i talent privukli su pozornost Universal Music Group, koja vjeruje da on posjeduje taj neobjašnjivi “X faktor”.

Fabian Stilke, generalni menadžer Universal Music Western Balkans, ističe Baby Lasagnu kao “nevjerojatno talentiranog i kreativnog umjetnika”. Njegova sposobnost da se poveže s publikom diljem svijeta i postane globalna glazbena ikona neosporna je. Stilke dodaje da Universal Music ima velike planove za Baby Lasagnu i da su izuzetno sretni što su dio njegovog glazbenog putovanja.

Suradnja s Universal Music Group ne samo da otvara nova vrata za Baby Lasagnu, već predstavlja i važan korak za lokalnu glazbenu scenu. Daniel Schmidt, Senior Vice President Polydor/Island & Ventura Records, naglašava da vjeruju u Baby Lasagnin talent i sposobnost da predstavi hrvatsku glazbu širom svijeta. Njihova suradnja s njim, njegovim lokalnim timom i izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska označava početak nečeg velikog.

Baby Lasagna, čovjek koji je svojom jednostavnošću i skromnošću osvojio srca publike diljem svijeta, sada stoji na pragu nečeg još većeg. Njegov put od Eurosonga do svjetske glazbene arene samo je početak, a svijet s nestrpljenjem očekuje što će nam ovaj talentirani umjetnik donijeti u budućnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari