„ZVJEZDICE“ UŠLE U FINALNI TJEDAN: Tko će postati nova hrvatska zvjezdica?

Nakon dva mjeseca emitiranja, dječji glazbeni show “Zvjezdice” došao je do finalnog tjedna, a pjevačka avantura se za mlade pjevače bliži kraju.

Još nas samo jedna epizoda dijeli do finalne u kojoj ćemo doznati tko je nova hrvatska zvjezdica! Za tu laskavu titulu se ovog tjedna natječe petero pjevača, Ela Jerković, Dino Miklaužić, Sara Andrić, Karla Forjan i Emma Uvalić.

Ela Jerković nam stiže iz Splita. Ima petnaest godina i ide u prvi razred gimnazije, a prije nastupa u ovom glazbenom showu nastupala je na brojnim ljetnim festivalima i školskim priredbama. Osim pjevanja, voli pop glazbu, ples i glumu.

Dino Miklaužić ima deset godina i dolazi iz Huma na Sutli. Svira gitaru, voli Parni valjak i Big time rush i glazbu Olivera Dragojevića, Michaela Jacksona, Nine Badrić i Taylor Swift. Uz to što voli pjevati i svirati, obožava igrati nogomet.

Sara Andrić ima četrnaest godina i dolazi iz Solina. Pohađa osmi razred Osnovne škole Kraljice Jelene i Glazbenu školu Silvije Bombardelli. Sluša Silente, Iron Maiden, Tonyja Cetinskog i Chrisa Browna, a omiljene pjevačice su joj Nina Badrić i Beyonce. Za sebe kaže da je komunikativna, hrabra i zabavna, a uz pjevanje i slušanje glazbe, obožava plesati.

Osječanka Karla Forjan ima trinaest godina i pohađa sedmi razred osnovne škole. Već ima mnogo iskustva u javnim nastupima, pjevala je na raznim festivalima i školskim priredbama. Uz to što pjeva, uči svirati gitaru, a jednog dana bi voljela postati pjevačica ili farmaceut. Voli glazbu grupe S.A.R.S., Tonyja Cetinskog i Jessie J.

Emma Uvalić ima deset godina i dolazi iz Splita. Svira klavir, pjeva i uči strane jezike. Za sebe kaže da je drska, otvorena i druželjubiva, a prijatelju ju opisuju kao veselu i, naravno, raspjevanu. Omiljena pjevačica joj je Doris Dragović, pjevač Arsen Dedić, a bendovi Magazin i Queen.

Njih petero pjevat će u polufinalnoj emisiji koja će se u eteru RTL-a emitirati u četvrtak, 14.travnja u 20 sati.

U finale ih prolazi troje i to troje najboljih od šezdeset sjajnih mladih pjevača koji su odabrani između 2500 prijavljene djece iz cijele Hrvatske! Jedno od njih troje će uskoro postati nova hrvatska zvjezdica.

Zvjezdice_1

Tko će to biti, doznat ćemo u finalnoj epizodi druge sezone, u petak, 15. travnja na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari