DORA 2023

Video | GLAZBENICI O ‘MAMA ŠČ’ Huljić: ‘U šta se Eurovizija pretvorila…’, Tereza: ‘Navijala sam za Let 3’

Zrinko Tutić je primijetio da su čepove u guzi zamijenili ružama pa se nada da će im donijeti sreću u Liverpoolu, a Tereza Kesovija priznaje da je za njih i navijala: ‘Kad sam čula da su pobijedili, zaurlala da je cijela Graščica čula: Bravo!’. Više u video prilogu!

Nije baš da muškarce u haljinama već nismo vidjeli, a neki od njih su na sceni nosili i puno tanje i više štikle. Nije da su nam i njihove stražnjice nepoznate- i ipak je LET 3 uspio šokirati!

Pitali smo građane i evo što nam kažu o svemu: “Mama kupila šta? Ma sramota, sramota… Ma nemam riječi”; “Ekstravagancija je uvik kod njih, ali malo nije mi je silo.”; “Mislim da bi čak i mogli proć dalje s obzirom na to što je do sad prolazilo.”

Nisu Letovci iznenadili samo domaće ljude. Velika vijest su danas, sudeći prema društvenim mrežama, i u ostatku Europe. I dok jedni zazivaju: ‘Diskvalificirajte Hrvatsku’, drugi prognoziraju sjajan uspjeh.

A što na pobjedu Leta 3 kažu hrvatske glazbene legende?

Tereza Kesovija da je za njih “navijala kao luda”: I kad sam čula da su oni pobijedili, ja sam tako zaurlala da je cijela Graščica čula kako se derem: Bravoo!”

Tonči Huljić ipak je kritičniji: “U šta se, eto, Eurovizija pretvorila kada ja moram kazati da je za tu i takvu Euroviziju Let 3 najbolja opcija.”

Tony Cetinski je na pola puta: “Ajmo sad, ove godine ćemo probati sa šok terapijom pa ćemo vidit na šta će to izać i šta će se desit. Ja njih volim i družimo se i sretnemo se. Moja supruga ih isto obožava. Kaže: ‘Ma to je super, nek’ se malo zezamo ove godine’. Samo treba imat neke granice jer ipak predstavljaš svoju zemlju, ne predstavljaš samog sebe.”

Zrinko Tutić osvrnuo se na njihove stražnjice: “Čepove u guzi su zamijenili ružama u guzi tako da se nadam da će im te ruže donijeti sreću u Liverpoolu. Potpuno je ostalo u sjeni to što oni sjajno sviraju i pjevaju.”

Huljić dodaje: “U večeri u kojoj se nalazimo, gdje ima preko 10 baltičkih i skandinavskih zemalja koje su svijet za sebe i one nas neće pustiti u svoj svijet.”

O tom, potom. Prvi zadatak Leta 3- učiniti da svi pričaju o tebi- ispunjen!, izvještava Ružica Đukić za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari