POŽURITE PO KARTU

Grdinić i Battifiaca s hit predstavom Casabianca na pozornici HKD-a

Idi na originalni članak

Nakon što su nekoliko puta rasprodali svoju predstavu na Kastvu, Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca dolaze s Casabiancom i u HKD! Ova hit komedija na rasporedu je u subotu 9. listopada u 20 sati.

Oglas

Irena i Mario, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu Casabianca kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Oni su Đurđa i Franko. Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja. Gledali su „Casablancu“ i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke.

VIDEO DANA:

Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema. Jer kao što bi rekao Franko: „Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..“.

Ulaznice po cijeni od 80 kn moguće je kupiti online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani unutar 48 sati od predstave.

I.B.

Exit mobile version