KONCERT ZA DAN ŽENA

Hari Mata Hari u Rijeci obilježava Dan žena velikim koncertom, otpjevat će svoje najveće hitove

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Mnogobrojne Riječanke i Riječani zasigurno će upravo ovaj koncert 4. ožujka u Dvorani mladosti odabrati kao svoj središnji i najromantičniji trenutka obilježavanja Dana žena

Riječka publika definitvno ima razloge proslaviti Dan žena u najromantičnijem stilu uz nisku hitova bosanskohercegovačke grupe Hari Mata Hari koju uspješno već desetljećima predvodi pjevač Hari Varešanović.

U riječkoj Dvorani Mladosti 4. ožujka publika će uživo moći uživati u bezvremenskim hitovima “Kad dođe oktobar”, “Volio bih da te ne volim”, “Svi moji drumovi”, “Strah me da te volim” i mnoge druge.

Koncert u Beogradu 16. prosinca 2022. Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Vjerojatno će se na repertoaru naći i pjesma “Lejla”, bosanskohercegovački izbor za Pjesmu Eurovizije 2006. godine. Hari Mata Hari je s tom pjesmom na Eurosongu u Grčkoj, u Ateni, ostvario sjajan uspjeh, osvojivši ukupno treće mjesto.

Velikim dijelom za sve ovo zaslužno je ‘naslijeđe’ pa podsjetimo da je ljubav prema glazbi Hariju usadio djed koji je u svoje vrijeme bio violinist i poznati izvođač sevdalinki. Stoga niti ne čudi činjenica da je Hari već kao dječak pokazivao obećavajući talent i svoj prvi nastup ostvario prije nego što je krenuo u školu.

Hari Varešanović je prije dvije godine svoj šezdeseti rođendan obilježio objavljivanjem pjesme ‘Ja sam sam što nemam tebe’ koja se uklopila u njegov prepoznatljivi glazbeni izričaj kojim prevladavaju nježne balade koje – ispjevane njegovim jedinstvenim glasom – redom poprimaju bajkoviti ugođaj te na taj način još snažnije dopiru do srca mnogobrojnih obožavatelja.

Koncert u Beogradu 16. prosinca 2022. Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Tijekom dugogodišnje karijere Hari Mata Hari prodao je preko 5 milijuna nosača zvuka (!) i odsvirao preko tisuću koncerata, što garantira da će 4. ožujka u Rijeci, okružen provjerenom ekipom glazbenika i u prestižnoj produkciji, publici pružiti još jedan koncert za pamćenje.

Dođite i uživajte u svevremenskim hitovima Hari Mata Harija!

Ulaznice za koncert možete nabaviti na eventim.hr, Tisak Media i Petrol benzinskim postajama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari