HIT-KOMEDIJA U RIJECI: Anđelka Prpić pita se “Šta me snađe” i izaziva salve smijeha!

Ova sjajna komedija na programu je HKD-a na Sušaku u petak 22. veljače u 20 sati

Na zadovoljstvo brojnih zainteresiranih, riječka publika uživat će krajem veljače u hvaljenoj “masovnoj monodrami” pod nazivom “Šta me snađe” u izvođenju poznate i popularne glumice Anđelke Prpić. Glumica proslavljena tv-serijom “Andrija i Anđelka” stiže u Rijeku u petak 22. veljače kada će u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom u 20 sati još jednom odigrati komediju koja izaziva salve smijeha i koja je do sada zadobila nepodijeljene simpatije u više desetina gradova u kojima je izvođena!

Monodrama „Šta me snađe“ u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već više mjeseci. Dramski tekst za komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

 

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke.

“Poželjela sam upoznati svoju publiku a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu”, istakla je glumica.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu kojoj su 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u okrutnom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri?

“Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveya Weinsteina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…”, ističe se u promo materijalima predstave.

Ulaznice su u prodaji preko sustava Eventim te u Dallas music shopu!

Foto: RTL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari