KLUB BOA

Hitmaker Saša Matić u četvrtak u Malinskoj na najemotivnijem koncertu ljeta: “Hvala vam za 20 godina…”

Split - Saša Matić nasupio u sklopu prve veceri Fusion festivala. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Regionalni hitmaker Saša Matić u četvrtak će u klubu Boa u Malinskoj održati najemotivniji koncert ljeta kojeg najavljuje riječima: “Hvala vam za 20 godina nesebične ljubavi, razumijevanja i emocija što podijelimo”

Sašu Matića ne treba posebno predstavljati: rođen je 1978. godine u Drvaru, uz granicu s Hrvatskom, gdje ga je zadesila i tragedija koja je obilježila cijeli njegov život: nepažnjom medicinskih sestara, s bratom blizancem Dejanom je u prvim danima života oslijepio. No bez obzira na tu tragediju, sudbina je imala drugačije planove za dvojicu braće i nagradila ih je glazbenim talentom.

Rado viđen gost na našim prostorima

Što se samog Saše tiče, rado je viđen gost na našim prostorima a njegove pjesme, kako je jedan obožavatelj napisao: “dotiču same dubine duše”.

U 20 godina karijere,10 objavljenih solističkih albuma te preko 50 hitova, nebrojeno puta je svoju publiku ostavljao bez daha. Koliko je skroman govori i izjava koju je dao nakon što su brojni mediji počeli pisati o njegovom humanitarnom radu. Tada je Saša kratko rekao: “Onaj tko ima novac uvijek treba da misli na one koji nemaju. To je cijela priča.”

Po prvi put ove godine, u Malinskoj u klubu Boa poslušajte uživo hitove s novog albuma “Kad prođe sve”, “Slavi ženo”, “Hiljadu puta”, “Fališ mi”..

Sigurno ste već uživali i u pjesmi “Ti i ja”, duet s Jelenom Rozgom: “Naša zajednička pjesma je moja davna želja. Jelenu sam čekao deset godina, ali se isplatilo”, izjavio je Saša i mi ga razumijemo u potpunosti. Malinska ga s nestrpljenjem čeka od prošlog ljeta!

Ulaznice na ulazu kluba Boa u Malinskoj

Vidimo se ovaj u četvrtak u Malinskoj. Dobre zabave, dubokih emocija i izvrsne muzike svakako neće nedostajati!

Cijena ulaznice je 150,00 kn i dostupne su na ulazu kluba Boa u Malinskoj. Rezervacije stolova i ostale informacije: +385 51 21 00 55

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Vrata kluba se otvaraju u 22 sata!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari