'FANTASTIČAN OSJEĆAJ'

Video | Hrvatsko veleposlanstvo u Švedskoj počastilo Baby Lasagnu s lazanjama: ‘Pisalo je u Rijeci – Potrubi za pobjedu’

Baby Lasagna svojim je nastupom zapalio Malme Arenu, publika je plesala i pjevala s našim predstavnikom kao nikada do sada, a plesalo se i u novinarskoj sobi. Više u video prilogu

Jutro nakon dominacije na prvoj večeri Eurosonga Baby Lasagna stigao je u gradsku vijećnicu u Malmou na susret sa zamjenikom gradonačelnika Rokom Kursarom i veleposlanikom Sinišom Grgićem.

Hrvatsko veleposlanstvo u Švedskoj našeg je predstavnika počastilo, čime drugim, nego lazanjama, a on je prokomentirao to što ima podršku cijele zemlje.

“Fantastičan osjećaj koji i dalje ne mogu vjerovati da se događa i pokušavam ne, kako bi to rekao, vidim neke snimke vjerujem si pa dobro, to je možda izoliran slučaj pa vidiš drugu pa treću pa četvrtu i sam si kažem vidiš koliko ih izoliranih ima. Ono, pisalo je u Rijeci potrubi za pobjedu. Fascinantno je, nikad mi nismo toliko pratili Eurosong tako da ne znam šta da kažem. Sretan sam, ponosan sam i jučer sam baš razmišljao, baš na pozornici mi je bio trenutak, onaj jedan trenutak sjećam ga se kad sam morao gledat ravno u kameru: znaš koliko te sad ljudi gleda. Kao, iz Hrvatske, koliko navija pa je ono wuhuuuu ajmo!”, rekao je Baby Lasagna, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari