I ove godine u Palachu “Helloween Party” uz izbor Kraljice Vriska i najbolje maske

“Najbolji Halloween party u gradu”, kažu organizatori, 31. listopada tradicionalno će pretvoriti Palach u “poprište iz noćnih mora” i ponuditi posjetiteljima “pakleno dobru zabavu”

Organizatori iz Udruge RI Rock pozivaju sve ljubitelje tulumarenja da se 31.10. zapute u Palach te sudjeluju u još jednom velikom partyu povodom Noći Vještica.

Uz dekoriran prostor i ulaz od 13kn održat će se sada već dobro poznato natjecanje za Kraljicu Vriska i izbor najbolje maske. Sve ljubitelje žestoke zabave podgrijavat će zli i naopaki kokteli 666 i 999, a glazbena pozadina obuhvaćat će razuzdane i zločesto sexy hitove rock, disco, drum’n’bass, punk, ska, metal te ’80. i ’90. pop glazbe.

“Ovu Noć Vještica svi putevi vode ravno u Pakao… pardon, u Palach. Happy Halloween!”, pozivaju vas organizatori.

Izbor za Kraljicu Vriska i izbor najbolje maske

Još jedno izdanje Kraljice Vriska poziva sve dame zavidnih i moćnih glasnica da kroz natjecanje vrištanja u mikrofon po uzoru na horror divu Jamie Lee Curtis smrznu kosti svim prisutnima.

Bogate nagrade očekuju i ljubitelje kostima i maski kroz još jedno natjecanje za najgoru masku i paklenu tematiku razuzdanih demona i vražica.

Pobjednici ovih natjecanja u mogućnosti su osvojiti ulaznice za ovogodišnji Rijeka Tattoo Expo, koncert FNS Diverzanti 16.11. u Palachu te naravno osvježavajuće piće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari