I WINNETOU NAVIJA ZA RIJEKU! Albanski glumac Nik Xhelilaj dobio dres Rijeke s potpisima albanskih reprezentativaca

I Winnetou navija za Rijeku! Tako bi mogao glasiti radni naslov na setu snimanja filma o izmišljenom indijanskom poglavici iz plemena Apača čiji je tvorac njemački književnik Karl May.

Naime, u blizini Fužina i na lokacijama Primorsko-goranske županije snimani su novi nastavci Winnetoua o kojem je šezdesetih godina na lokacijama u Hrvatskoj snimljeno deset nastavaka. Inače, tri nova nastavka filma snimaju njemačka produkcijska kuća Rat Pack i hrvatska Aleks Produkcija.

Uloga Winnetoua pripala je 32-godišnjem albanskom glumcu Niku Xhelilaju koji je od Bekima Balaja i Odisea Roshija, nogometaša HNK Rijeka, dobio na dar dres Rijeke s potpisima albanskih reprezentativaca. Xhelilaju je dres uručio navijač Rijeke Nikola Cimeša koji je bio u ulozi statista u filmu.

Da je dres razveselio albanskog glumca, koji u svojoj zemlji uživa status prave zvijezde, svjedoči i činjenica da je fotografiju objavio na Instagramu uz komentar: “Veliko iznenađenje, prekrasan potpisan dres HNK Rijeka!”

(hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari