BESPLATNO, UZ PRETHODNU NAJAVU

INVAZIJA MEDVJEDA NA SICILIJU?! Samo u atraktivnom crtiću u riječkom Art kinu!

U srijedu, 22. srpnja u 18 sati u Art-kinu, u sklopu dječjeg festivala Tobogan Europske prijestolnice kulture, održat će se projekcija animiranog filma Slavna invazija medvjeda na Siciliju

Radi se o animiranom filmu namijenjenom starijima od 8 godina, koji prati fantastičnu priču susreta i suživota medvjeda i ljudi. Film je to za sve one koji vole legende i avanture.

Ulaz je slobodan, ali se zbog ograničenih mjesta u kinu gledatelje moli da rezerviraju ulaznice na e-mail: ulaznice@art-kino.org.

Ova filmska priča započinje u davna vremena dok su medvjedi još lutali planinama Sicilije. Kada lovci otmu medvjedića Tonija, sina kralja medvjeda Léoncea, ovaj u nakani da vrati svoga sina i osigura blagostanje svojem narodu, krene u borbu protiv ljudi. Uz moćnu medvjeđu vojsku i pomoć čarobnjaka iz bitke izađe kao pobjednik, ali nažalost uskoro shvati da medvjedi ne mogu živjeti u zemlji ljudi.

Redatelj filma slavni je talijanski ilustrator i stripaš Lorenzo Mattotti, a nadahnuće za ovaj animirani film pronašao je u istoimenoj priči Dina Buzzatija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari