Iron Maiden najavili svoj koncert u Hrvatskoj

Zvijer od 44 godine nastavlja svoju turneju “Legacy Of The Beast” po europskim stadionima i arenama pa će ih tako obožavatelji iz Zagreba moći ponovno vidjeti sljedećeg ljeta, točnije 7. lipnja 2021. u Areni Zagreb.

Maideni su posljednji put u Hrvatskoj nastupali u srpnju 2018., kada su također svirali u Areni Zagreb, a prije toga 2016. u Splitu, u sklopu turneje “The Book of Souls”. Tamo su Maideni proslavili i tridesetu godišnjicu njihovog prvog nastupa u Hrvatskoj.

Turneja “Legacy of the Beast” kontinuirana je koncertna turneja koju su Iron Maiden započeli u svibnju 2018., a nazvana je po stripu i besplatnoj igrici koju je bend objavio 2017. Opisana kao “povratak u prošlost” i “turneja hitova”, koncertna turneja sadrži niz različitih, ali međusobno povezanih svjetova sa, kako kaže Maidenov menadžer Rod Smalwood, “set-listom koja pokriva velik izbor materijala iz 80-ih uz pregršt iznenađenja s kasnijih albuma.”

Najavljena je i predgrupa, a riječ je o njemačkom gothic metal bendu Lord Of The Lost. Detalji oko cijene i početka prodaje ulaznica nisu još poznati: članak ćemo redovno ažurirati novim ipodatcima. Više informacija može se pronaći na službenoj stranici benda kao i na Eventimu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari