MASKE I PLESNE CIPELICE

Jeste li spremni za ‘Noć vještica’? U subotu Halloween party u riječkom Pogonu Kulture uz čak četiri DJ-a!

Treće izdanje najvećeg Halloween partya u Rijeci u režiji Press Play organizacije održat će se u subotu 26. listopada u Pogonu Kulture!

Ovaj kultni riječki prostor bit će transformiran u mračnu i jezivu kulisu, stvarajući savršenu atmosferu za najstrašniju noć u godini.

Za glazbeni program ove noći zadužena su čak četiri poznata lokalna DJ-a: Soulfreq, Mark Ash, Bremanja i Recep.

Očekuju vas setovi koji će vas držati na nogama cijelu noć – od 22 sata pa sve do 6 sati ujutro.

Lineup:

Soulfreq – Svoju karijeru započeo je 2017. godine, brzo stekavši prepoznatljivost na underground sceni. Njegovi energični setovi osvojili su publiku diljem Hrvatske, a njegove produkcije podržavaju svjetski priznati underground umjetnici poput Enzo Siraguse, Archie Hamiltona i Gene on Eartha. Njegova glazba objavljena je na uglednim izdavačkim kućama kao što su Nug-Net, Circa Groove i Dobar House.

Mark Ash – Veteran hrvatske plesne scene s karijerom koja traje još od 1994. godine. Suosnivač projekta “Balance” i poznat po svojoj sposobnosti da intuitivno čita publiku, Mark Ash već desetljećima nastupa na brojnim festivalima i u klubovima diljem regije.

Bremanja – Glazbeni producent i DJ, poznat po svojim kreativnim konceptima iz Beograda, uključujući “Veselo Toplo” i “very DISCO DISCOVERY”. Njegov jedinstveni stil uključuje raznolike žanrove s naglaskom na groovy ritmove.

Recep – Riječki producent i DJ koji je iskustvo stjecao u Berlinu. Kao suosnivač Press Play Events organizacije, Recep je već radio na uspješnim eventima i dijelio pozornicu s imenima kao što su Hot Since 82, Nick Curly i Petar Dundov. Njegov fokus trenutno je na stvaranju nove glazbe s nekoliko nadolazećih izdanja tijekom 2024. godine.

📅 Datum: Subota, 26. listopada 2024.
🕙 Vrijeme: 22:00 – 06:00
📍 Lokacija: Pogon Kulture, Rijeka

🎟️ Ulaznice: Link za ulaznice

Vidimo se ove subote u Pogonu Kulture!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari