KAD SE ONA NALJUTI: Marina – ‘Nitko nema pravo spominjati Sašino ime uzalud!’

Ines i Fabio su naljutili manekenku jer su komentirali njezinog bivšeg zaručnika te ju osuđuju zato jer nije prihvatila novce koje joj je Big Brother ponudio za vjenčanje

“Nema nitko pravo spominjati Sašu, tamo je njegova slika s razlogom. Taj čovjek je za mene, u zadnjih pet godina, napravio jako puno i tom čovjeku ne mogu ništa zamjeriti. Nema pravo netko neodgojen da ga spominje!” ljutito je rekla Marina Romanu jer su je Ines i Fabiojako naživcirali svojim komentarima.

Osim što su komentirali Sašu te Marinin odnos s Romanom, mladenci su je osudili zato jer nije uzela novce koje joj je Big Brother ponudio za vjenčanje ili odbijanje istog. Ines i Fabio smatraju da je Marina bahata jer se takva ponuda ne odbija.

“Nisam uzela novce, a njih sada boli što su prihvatili. Novci mi ne znače ništa, jer da mi znače bi ih čuvala i sada bi ih imala”, zaključila je manekenka.

Romano ju je pokušao smiriti i savjetovati da se ne svađa s njima jer je ona pametnija od njih, a Rina i Alen su se također začudili na komentar mladenaca te stali na Marininu stranu.

Kako izgleda kada se Marina stvarno naljuti i ima li pravo u ovom slučaju – prosudite sami večeras u 22:55 na RTL-u!
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari