KONCERT ZA PAMĆENJE

Klapa Intrade u petak na Trsatu, u prodaji i dodatne ulaznice. Tomislav Bralić obratio se Riječanima videoporukom!

Foto: David Kurti

Organizator Ljeta na Gradini u prodaju je stavio dodatnih 70 ulaznica. Ulaznice će se isključivo moći nabaviti u Vintage baru unutar Trsatske gradine.

Tomislav Bralić i Klapa Intrade ovoga petka, 7. srpnja, nastupaju od 21:30 sati na Trsatskoj gradini, u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini

Veliki interes za ovom poznatom klapom rezultiralo je rasprodanim koncertom tjedan dana uoči samog nastupa.

Ipak, organizator Ljeta na Gradini u prodaju je danas stavio dodatnih 70 ulaznica. Ulaznice će se isključivo moći nabaviti u Vintage baru unutar Trsatske gradine. Vintage bar radi svakodnevno od 8:00 ujutro do 24:00 sata.

Prisjetimo se, Tomislav Bralić i klapa Intrade, koja je dobila naziv prema zbirci pjesama Ljube Stipišića, djeluju od 1985. Zadnjih nekoliko godina zasigurno su naši najpopularniji izvođači koji rade jedinstvene koncertne spektakle po sportskim dvoranama, stadionima i kontinuirano nastupaju po Europi.

Oduševili su Ameriku, Kanadu i Australiju na turnejama koje su bile produžene zbog velikog interesa publike. Tamo su posjetili najveće gradove gdje su koncerte održali u prestižnim dvoranama u kojima su prije njih nastupile velike svjetske glazbene zvijezde.

Tomislav Bralić, sjajan pjevač iz Bibinja, sa svojim pjesmama i interpretacijom obilježio je zadnjih nekoliko godina nizom hitova i pjesmama koje su u kratkom vremenskom periodu postale kultne. Specifičnim glasom mističnog baritona godinama osvaja srca publike.

Tomislav Bralić ujedno je pozvao Rjiečanke i Riječane i njihove goste da posjete Trsatsku gradinu u VIDEU.

U petak se vrata Trsatske gradine otvaraju u 19:00 sati te se publika poziva da dođe što ranije kako se ne bi stvarala gužva na ulazu.

Bit će ovo koncert za pamćenje – poručili su iz organizacije manifestacije Ljeta na Gradini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari