MI NJIMA ONAKO, A ONI...

Koliko su nam bodova dali Srbi, a koliko Slovenci? ‘Nek’ se jadnici ovog ljeta kupaju u Švedskoj!’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rezultati glasanja najvećeg glazbene manifestacije u Europi su kod nekih izazvali pozitivne, a kod drugih negativne reakcije. Hrvatska publika je Sloveniji dala 12 bodova, kao i slovenska publika Letu 2.

Srpski žiri je Hrvatskoj dao 8 bodova, dok nam žiti Slovenije i Albanije nije dao niti jedan. Iako je Let 3 oduševio javnost, žiri nije uspio očarati pa smo tako loše prošle s glasovima.

Portugalu i Srbiji se svidjela hrvatska pjesma

Srbija je Hrvatskoj dala osam, a Portugal tri boda pa je Let 3 od žirija dobio samo 11 bodova, dok im je publika dodijelila 112 bodova.

Iako žiri iz Slovenije nije dao Letu 3 niti jedan bod, Hrvatska je njima dala pet. Hrvatski žiri je 12 bodova dao Italiji, a Srbima 4 boda.

Hrvatska publika dala Sloveniji 12 bodova

Srpska publika je Finskoj dala 12 bodova, a Letu 3 10 bodova, dok smo mi njihovom predstavniku Luke Blacku dali sedam bodova. Hrvatska publika je Sloveniji dala 12 bodova, kao i oni nama.

Slovenski Joker Out i Letovci međusobno su si čestitali na nastupu Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Korisnici Twittera reagirali su na niske bodove od žirija za Hrvatsku, a publiku je posebno razočarala susjedna Slovenija pa je tako jedna gledateljica napisala: “Hrvatska zatvaraj granice da se svi ovi jadnici mogu za ljeto kupati u Švedskoj.”

“Moj dragi Let 3, oni ne prepoznaju vašu umjetnost i talent”, dodala je druga osoba.

U ostalim komentarima se također moglo vidjeti razočarenje: “ŠČerat ih sve u p**** materinu. Hvala”, “Novi album Leta-3: Bombardiranje Europe i Australije”, “Europa nije spremna za Let 3, nikada neće razumjeti.”, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari