BITI ĆE PREDIVNO

Koncert pod zvjezdanim nebom; The Frajle dolaze u Kaštel Grad Grobnik

Ako i vama nedostaje staro normalno, dođite u Kaštel grada Grobnika i uživajte u koncertu grupe The Frajle 24.7. s početkom u 21 sat!

Tri dame… Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Tri vokala i akustična gitara ne mogu nikako dočarati šta The Frajle u stvari, jesu.

Nastupi sa kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na sceni i njima su privukle publiku različitih glazbenih ukusa.

VIDEO DANA:

The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije polazilo za rukom – da tijekom koncerta podjednako drže publiku napetom izvodeći pjesme koje stilski obuhvaćaju i čardaš, pop rock, ali i šansonjerske melodije. Ponekad se čine kao kabaretska družina, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih također čini bitno drugačijima u odnosu na od ostatak scene.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 120 kn, na dan koncerta iste će koštati 140 kn. Ulaznice možete kupiti u Dallas Music Shop, Caffe bar ” Centar” Čavle, Primorskoj konobi te na mojekarte.hr.

Organizatori vas pozivaju da se zabavite se uz dobru muziku i atmosferu koja nam svima toliko nedostaje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari