VESELA I POZITIVNA

Kvarnerski country band predstavio novi singl “Sve će biti dobro”

Western Express je country band koji djeluje već 6 godina i iza sebe ima brojne nastupe, a ovih se dana predstavio svojim novim singlom “Sve bit će dobro”, pravom veselom i pozitivnom ljetnom skladbom koja itekako paše u ova vremena.

Šesteročlana posada sastavljena je od poznatih glazbenika, a ono što je posebno zanimljivo je to da band ravnopravno čine tri djevojke i tri muškarca od kojih svi i sviraju i pjevaju, pa su njihovi nastupi prava poslastica.

Skladbu “Sve bit će dobro” potpisuju Srećko Valušek (autor glazbe i aranžer) i Vjekoslav Alilović (tekstopisac), a nastala je kao odgovor na protekla vremena kada smo svi nekako “potonuli” i šalje poruku kojom slavi život i pozitivan stav. “Country uvijek vuče na dva raspoloženja, a mi smo odabrali ono veselo” – poručuju “kaubojke i kauboji”.

Članovi banda su: Nataša Veljak (violina/vokal), Ana Horvat (glavni vokal/gitara), Slađana Čolović (gitara/vokal), Valter Veljak (kontrabas/bass gitara/vokal), Hrvoje Buger (bubnjevi/vokal) i Srećko Valušek (klavir/harmonika/vokal).

Svi oni zajedno vjeruju da će skladba donijeti osmijeh na lice slušatelja, kao i ljeto koje nam je stiglo. U kombinaciji – eto prilike za uživanje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari