ŽIVOT SE VRAĆA U NORMALU

Let 3 & Psihomodo Pop na zajedničkoj turneji, otvaranje 18.6. u Rijeci!

Foto: Pixsell

Dva legendarna rock benda Psihomodo Pop i Let 3 kreću na zajedničku turneju koju će otvoriti u Rijeci, u petak 18.6. na Trgu Riječke rezolucije. Već tjedan dana kasnije,  u subotu 26.6. sele se u Pulu gdje će zasvirati u prostoru dvorišta kluba Rojc, a uskoro ćemo znati i ostale datume i gradove.

U Rijeci će se Psihomodo Popu i Letu 3 kao predgrupa pridružiti još jedan riječki bend, narančasti kolektiv Mrave Brojim koji će uživo predstaviti upravo objavljeni album prvijenac ‘Zemlja Kamenog Bizona’. 

Ulaznice su u prodaji od petka, 4.6. u sustavu Eventima, a zbog epidemioloških mjera, u prodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica – u Rijeci će u prodaji biti svega 400 ulaznica po cijeni od 110 kuna u pretprodaji, a u Puli svega 300 ulaznica po cijeni od 100 kn u pretpodaji. Ako ostane ulaznica na dan koncerta, cijena će biti nešto veća, a u slučaju dodatnog popuštanja mjera u prodaju će se pustiti dodatne ulaznice.

Koncerti će biti održani uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari