SPEKTAKULARNI PERFORMANS

Galerija | Let 3 se teleportirao prema Liverpoolu, ispratila ih Klapa Luka i bijele golubice!

Spektakularnim performansom riječki Let3 teleportirao se prema Liverpoolu. Teleportacija se dogodila u četvrtak u 21:00 s kastavske Crekvine, a za dalek put do Engleske pripremali su se meditacijom i konzumacijom rasola

‘’Prije teleportacije organizam treba dobro pročistiti rasolom, vodom iscijeđenom iz kiselog kupusa, što smo učinili. Dečki su puno meditirali, a publika nas treba napuniti energijom da se što bolje uzemljimo”, kazao je Damir Martinović Mrle prije no što su se teleportirali.

Prvo ispalili čepove iz stražnjica

Uz brojne okupljene obožavatelje i svečani ispraćaj članica Klape Luka, koje su eurovizijski hit ‘Mama ŠČ!’ izvele u a capella verziji, Let3 su po dolasku na pozornicu prvo ispalili čepove iz stražnjica – nakon čega je Prlja poručio da su spremni za teleportiranje.

‘’Neka teleportacija otpočne!’’- poručio je.

Ispred nekoliko stotina okupljenih obožavatelja, koji su prisustvovali ovom spektakularnom događaju kakvog se viđa jednom u tisućljeću, Let3 je zlatnim traktorom krenuo na put prema Liverpoolu, a teleportaciju je pratilo uzlijetanje bijelih golubica i gromoglasan pljesak okupljenih fanova, među kojima su brojni nosili poznata ŠČ obilježja.

Mrle se javio iz svijeta u kojem je sve lijepo i mekano

Uslijedila je izvedba ‘Ero s onoga svijeta’, također u izvedbi Klape Luka, nakon čega se Damir Martinović Mrle javio iz svijeta u kojem je sve lijepo i mekano, nema policije, vojske ni rata, ali ima mnogo seksa i svi se vole.

‘’Nema ničeg što je ružno, samo lijepe stvari, nema cenzure, sve se može, nema navijača i nema nikog tko krade djecu”, poručio je Mrle.

Trenutno se ‘Mama ŠČ! pjeva i u metaversu, a uskoro na društvenim mrežama Leta 3 možemo očekivati javljanja s proputovanja do cilja – MS bank Arene Liverpool gdje će Riječani ove godine predstavljati Hrvatsku na izboru za najbolju pjesmu Europe.

Detaljni plan puta objavljen je na mrežama benda.

Koncertnom rasporedu s najavljenim nastupima u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani pridružila se i kastavska Crekvina, 15.7., na rođendan Damira Martinovića Mrleta, kada će se bend reteleportirati na lokaciju s koje su i krenuli u drugu dimenziju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari