LIJEPE VIJESTI: Čak dvojica prošlogodišnjih kandidata ‘Života na vagi’ imaju razloga za slavlje!

Kad je lani ušao u show ‘Život na vagi’, Tomislav Bašić, pravnik iz Slavonskog Broda, imao je samo jedan cilj – ponovno osvojiti svoju ženu te biti bolji otac, što do tada nije mogao s viškom kilograma s kojima se borio posljednjih 16 godina.

U show se bio prijavio sa svojom sestrom Manuelom Žalac, a danas, skoro godinu dana kasnije, Tomislav ne samo da je ponovno osvojio svoju suprugu, već čekaju i drugu bebu!

‘Istina je, dobit ćemo još jednu bebu na jesen!’, smije se Tomislav koji otkako je izašao iz showa nije stao s treniranjem i pravilnim načinom prehrane. ‘Mogu vam samo reći, da kilogrami nisu išli gore i da se i sestra i ja držimo i dalje pet obroka dnevno i treniramo tri puta na tjedan’, priznaje Tomislav.

No, to nije sve! Budući da se 25. kolovoza u Slavonskom Brodu održava maraton na 5 i 10 kilometara, Tomi i Manuela odlučili su početi intenzivnije trenirati kako bi bili spremni za utrku.

‘Od danas krećemo svaki dan trčati po 10 kilometara da dođemo u formu i otrčimo taj maraton. Ne znam još hoću li trčati pet ili 10 kilometara, ali ovo mi je definitivno poticaj za nastaviti dalje ovim smjerom, a i dobra priprema za jesen i dolazak nove bebe’, smije se Tomislav dodajući da se osjeća bolje nego ikad, nema nikakvih zdravstvenih problema te se ‘opustio’ samo za vrijeme godišnjeg odmora kada je, nakon godinu dana, sebi priuštio par ‘bambusa’.

I njegov bivši ‘kolega’ iz showa, Paško Karlo slične je priče. Naime, i on, baš kao i Tomislav, čeka svoje drugo dijete koje treba stići na jesen.

‘Da! Tomi i ja ćemo u slično vrijeme dobiti još jednu prinovu!’, sretan je Paško koji se također drži režima prehrane i vježbanja koje je stekao u showu. ‘Nisam dobio puno kilograma otkako sam se vratio kući, a i žena jako pazi na mene, ne da mi da jedem slatko, kuha zdravo, a ja vježbam i plivam’, otkriva Paško te dodaje da namjerava nastaviti u ‘revijalnom tonu’.

Novu sezonu ‘Života na vagi’ gledatelji će moći pratiti na RTL-u već ove jeseni!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari