USPJEŠNE GLAZBENICE

LJETO NA GRADINI Jedinstvene The Frajle oduševile riječku publiku! Pogledajte atmosferu na Trsatskom kaštelu

Ženska regionalna senzacija iz Novog Sada, The Frajle, originalnom izvedbom i upečatljivim scenskim nastupom raspjevale su mnogobrojnu publiku na Trsatskom kaštelu u sklopu turneje “Moje duše duša”

Pod riječkim zvjezdanim nebom pjevali su se obrade najvećih hitova i originalne skladbe, a njihov glazbeni stil prožet je pop zvukom, swing ritmovima, panonskom melankolijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom.

Uspješne glazbenice obilježavaju 15 godina rada te u duhu rođendanskog slavlja početkom godine izdaju album “Dnevnik duše”, a uvijek se rado vraćaju riječkoj publici, koja prepoznaje izvrsnu energiju i pjesmu iz srca.

Obljetnički koncert „30 let duše“, održat će se u planiranom terminu 21. srpnja s početkom u 20.30 sati, ali u samostalnoj izvedbi Karin Kuljanić, zbog bolesti glazbenice Mirjane Bobuš. Program koncerta “30 let duše” je koncert iz duše kako to i sam naslov naznačuje, a Karin će pratiti glazbenici i dugogodišnji prijatelji. Uživat ćemo u pjesmama za dušu uz domaći kanat. Pripremite dlanove, srca i rupčiće, puno dobre volje i glas za pjevanje.

Ne propustite 29. srpanj u 21 sat, kada na Trsatski kaštel stiže neponovljivi Tonči Huljić i Madre Badessa. Riječka publika uživat će u hitovima poput Providenca“, „Ja sam rojen da mi bude lipo“, „Inamorana“, „No stress“ ili „Baci oko na mene“, koji su osvojili srca slušatelja diljem Lijepe naše i šire. Zvjezdano nebo, impozantan ambijent Trsatskog kaštela i pjesme u mediteranskom stilu … Guštan, i guštan i guštan…

Ulaznice za sve manifestacije u sklopu Ljeta na Gradini potražite putem sustava Mojekarte.hr.

O Ljetu na Gradini

„Ljeto na Gradini” je popularna kulturno-zabavna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke koja svako ljeto iznova oživljava čarobni prostor Trsatskog kaštela. Ona nudi bogat program kulturnih, zabavnih i umjetničkih događanja, privlačeći brojne posjetitelje iz Rijeke i šire, okupljajući ljude različitih dobnih skupina i interesa, potičući druženje i zajedništvo.

Manifestacija pruža priliku za socijalizaciju i uživanje u kulturnim sadržajima u opuštenoj atmosferi. Posjetitelji imaju priliku uživati u jedinstvenim prizorima, umjetničkim interpretacijama i gastronomskim delicijama na impozantnom lokalitetu Trsatskog kaštela. “Ljeto na Gradini” je omiljeno mjesto okupljanja Riječana tijekom ljeta i jedan od motiva dolaska gostiju u grad Rijeku.

Spoj različitih umjetničkih formi i izričaja, zabavnih sadržaja za sve uzraste te nastupi brojnih renomiranih domaćih i stranih izvođača kroz gotovo dva desetljeća održavanja na Trsatski kaštel privukao je desetke tisuća posjetitelja s preko 200 različitih zanimljivih programa. Omiljena manifestacija Riječana i njihovih gostiju postala je prepoznatljivi riječki brend koji uvelike doprinosi kvaliteti cjelokupne turističke ponude u Rijeci tijekom ljeta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari