LJETO NA GRADINI: Mia Negovetić kao Baba Đemfiks u glazbeno-scenskoj predstavi „Maratonovih 11“

Idi na originalni članak
Mia Negovetić - jedna od izvođačica na koncertu

Ove srijede, 10.07.2019, u sklopu Ljeta na Gradini, svoj talent pokazat će preko 50-ak polaznika Studija Maraton

Oglas

Oni će kroz glazbeno-scensku predstavu „Maratonovih 11“ odati počast 11 godina uspješnog rada Studija Maraton kroz koji su rasli i stasali mnogi glazbeni talenti, a kao nastavak predstave Maratonovih 10 koja je upriličena prošle godine.

Priča je to o nepodopštinama i zgodama Babe Đemfiks (glumi je Mia Negovetić), a radnja je smještena u doba grofova koji su nekada vladali Gradinom. U predstavi sudjeluju polaznici svih uzrasta, a izvođače će uživo pratiti Maraton band. Polaznike od početka vode njihovi mentori te autor scenarija Olja Dešić.

Ulaznice su u pretprodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu, te putem sustava mojekarte.hr i prodajne platforme www.rijekamarketplace.com.

Broj mjesta je ograničen, a s obzirom na odaziv prošle godine, za ovu završnu predstavu na predivnoj Gradini sigurno će se tražiti karta više, pa stoga požurite. Toliko talenata na jednom mjestu, na savršenoj lokaciji – nezaboravan doživljaj je zagarantiran!

Ovo je ujedno i oproštaj od Studija Maraton koji od srpnja ove godine postaje Yamaha Music school Rijeka, jedna od preko 6000 u svijetu i prva u Hrvatskoj s jedinstvenim konceptom koji ima kurikulum glazbenog obrazovanja od samih početaka do profesionalnog nivoa.

Yamaha Music School prve učenike prima već od rujna ove godine.

Exit mobile version