PUBLIKA IH VOLI

Loreen pobjednik Eurosonga, ‘Mama ŠČ’ osvojila velik broj glasova publike. Let 3 osvojio 13. mjesto

Švedska je pobjednica Eurosonga! Let 3 je oduševio publiku Eurosonga no to je bilo dovoljno tek za 13. mjesto

Nakon svih 26 nastupa ovogodišnjeg Eurosonga, žiri je ocijenio da je najbolju izvedbu imala Švedska (340 bodova), Let 3 je pritom osvojio 11 bodova.

U konačnici je najviše bodova (i publika i žiri) osvojila Švedska čime su pobijedili na ovogodišnjem Eurosongu. Let 3 je ukupno osvojio 123 boda (112 od publike).

S pjesmom ‘Mama ŠČ’, Hrvatsku je na Eurosongu predstavio Let 3. Nastupili su 25., odnosno predzadnji po redu na ovom natjecanju. Let 3 je nastupio na liverpulskoj pozornici i izazvao potpuni kaos pjesmom “Mama ŠČ”, publika je bila u potpunom transu.

Prlja je odvalio vokalno, a dečki su se potrudili da je koreografija odrađena na vrhunskom nivou.

Naši Letovci su već tijekom mimohoda zastava izazvali glasne ovacije publike u dvorani.

Međutim, Let 3 je dobio tek 11 bodova od nacionalnih žirija dok je publika zavoljela ‘Mamu ŠČ’ i nagradila ju s velikih 112 bodova.

Kladionice su tako prognozirale od samog početka. Protiv Loreen još jednom nitko nije mogao. Karizmatična pjevačica osvojila je svoj drugi kipić na ovom natjecanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari