KOJI KONCERT ODABRATI?

Luda noć u Rijeci! U petak 22. travnja Impulse Festival na čak tri lokacije u istoj večeri!

Facebook

Na deveto izdanje Impulse Festivala u petak, 22. travnja iz Zagreba u Rijeku dolazi pop osvježenje Peki Pele, ljubitelji žešćih tonova dolaze na svoje koncertom iskusnih metal bendova E.N.D. i MBurns, a pozivnicu za party šalje i dugogodišnji multimedijalni producent elektroničke glazbe Plazmatick.

Popularni Peki Pele Riječane zove na cjelovečernji ples svojim premijernim nastupom u Nemu Klubu. Kombinirajući plesni pop s punk estetikom i kućnom produkcijom, Peki je dobio „autsajdersku naljepnicu“ među poperima, ali i punkerima. No, o jednom se svi slažu: uz Pekijeve pjesme je nemoguće stajati prekriženih ruku. Svoj prvi EP naslova “Deguté” napravio je u periodu od 2017. do 2020. godine, često odbacujući sasvim dobre pjesme udvostručavajući trud kako bi se na njemu našle samo crème de la crème, odnosno u prijevodu: najbolje od najboljih! Deguté svoju vrijednost nosi u optimističnom, radosnom pogledu na život. Tematski se na površini može doimati čudnim, no zapravo se u konačnici svodi na ljubav – prema sebi, drugima i životu. Deguté je jednostavna mantra veličanja malih stvari poput uživanja u plesu. Nakon koncerta slijedi poseban after party u režiji DJ Bexx sve do ranih jutarnjih sati.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka ili u sustavu Entrio, dok im cijena na dan koncerta skače na 60 kuna.

Iste večeri, The Beertija je domaćin najglasnijeg nastupa na festivalu. S početkom u 22 sata zasvirat će zadarske metal legende E.N.D. u kombinaciji s riječko-crikveničkim metalcore bendom „MBurns“. Također, nakon koncerta slijedi prigodna metal slušaona pod nazivom “Dorian pušta metal”.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 60 kuna.

Po prvi puta Impulse Festival ulazi u još jedan klupski prostor, Manual! Drugim riječima, paralelno će iste večeri na trećoj lokaciji grada koji teče sve okupljene rasplesati Plazmatick – multimedijalni producent koji je na sceni već 25+ godina. Za sebe kaže: “Kao glazbeni producent volim mračniji, atmosferičniji zvuk. Ne tjeram na zabavu i ples, već na gibanje i razmišljanje.”. Za zagrijavanje je zaslužna dj-ica Kim Ono koja se najviše pronalazi u sirovom, mračnom i kiselom zvuku.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna moguće je kupiti isključivo učlanjenjem u Manul klub (http://manual.hr/events). Ukoliko ih ostane cijena ulaznica na ulazu u klubu iznositi će 40 kuna.

Zajedničku organizaciju festivala potpisuju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a za vizualni identitet festivala zaslužan je dizajnerski studio Radnja iz Zagreba. Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Primorsko-goranska županija, HDS-ZAMP i Zaklada Kultura nova.

Festivalske poveznice:

Distune promotion

SKC

Facebook

Instagram

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari