SVESTRANI PJEVAČ

MARGARETINO LETO: U subotu u Bakru veliki koncert Đanija Stipaničeva uz posebne mjere opreza

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ove subote u sklopu manifestacije Margaretino leto, koncert će u Bakru održati poznati pjevač i cijenjeni tenor-bariton Đani Stipaničev. 

Stipaničev je pjevač kazališta Komedija u Zagrebu, klapski pjevač, zabavni pjevač, sudionik TV showova, nositelj samostalnih albuma i jedan od “4 tenora” koji koncertima obilaze Hrvatsku. Pjevač je to moćnog glasa koji svojim vokalnim sposobnostima naprosto osvaja slušatelje.

Koncert je zakazan na bakarskom Žalu ribara s početkom u 21 sat. Međutim, sukladno nužnim mjerama što ih je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske uveo za organizaciju okupljanja s više od 100 sudionika, organizatori su dužni voditi pisanu evidenciju sudionika odnosno posjetitelja te je čuvati najmanje 14 dana.

Stoga iz organizacije mole sve posjetitelje koncerta da na ulazu ispune i potpišu obrazac sa svojim osnovnim podacima. Obrazac možete preuzeti na web stranici Turističke zajednice Grada Bakra, unaprijed ga ispuniti te predati prilikom ulaska.

Cijena ulaznice za koncert iznosi 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari