NAJRASKOŠNIJI SHOW

MASKED SINGER Otkriveno tko se nalazio ispod omiljene maske gledatelja, Punjene Paprike!

RTL

U najraskošnijem showu ‘Masked Singer’ u kojem je prošli tjedan svoju masku Majke Zemlje skinula poznata operna diva Sandra Bagarić, publiku i gledatelje je u večerašnjoj epizodi iznenadila Punjena Paprika!

Naime, ispod jedne od omiljenih maski gledatelja, Punjene Paprike, skrivao se poznati glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra!

Ostalo je bilo osam neotkrivenih osoba ispod maski, a u pjevačkim duelima prvi su se našli Punjena Paprika i Meduza.

No prije nego je krenuo prvi duel, Antonija Blaće otkrila je da gledatelje pred malim ekranima očekuje iznenađenje. Naime, jednog sretnog dobitnika ili dobitnicu s cijelom njegovom obitelji, RTL i ‘Masked Singer’ vode na vikend u Gardaland! ”Morate odabrati masku za koju mislite da će izdržati do finalne emisije. Pratite tragove, i onda na www.rtl.hr ispunite upitnik. Ako je vaša maska došla do finala imate šanse otići u Gardeland!”, rekla je Blaće.Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image

Punjena Paprika je prva otvorila show svojim nastupom i pjesmom grupe Snap! ‘Rythm is a Dancer’. Rasplesani detektivi u sastavu Enisa Bešlagića, Idu Prester, Borka Perića i Antoniju Mandić bili su na sto muka no na kraju su zaključili da bi ispod maske mogao biti Edo Maajka, Rafael Dropulić, Robert Prosinečki ili Branko Đurić Đuro.

Image

Meduza je otpjevala pjesmu ‘Mercy’ pjevačice Duffy, a Antonija Mandić je zaključila da bi to mogla biti Lana Jurčević. Ida je u dilemi je li ispod maske možda Tatjana Matejaš Tajči, Enis je ispod Meduze stavio Zrinku Cvitešić, a Borko Maju Bajamić.

Image

Nakon što je publika glasala, u iduću emisiju izravno je prošla Meduza dok je Punjena Paprika otišla u eliminacijski krug.

U drugom pjevačkom dvoboju natjecali su se Licitarsko Srce i Ajkula DrakulaLicitarsko Srce je nastupilo s pjesmom ‘Srce nije kamen’, Toše Proeskog, a raspjevalo je publiku i detektive. ”Meni je sad sve jasno!”, vikao je Borko u pol nastupa, a nakon što je završilo rekao je da bi to mogao biti  pjevač Filip Rudan. Antonija Mandić rekla je da je ispod maske glumica Nives Ivanković. ”To je jedna iskusna pjevačica sigurno, tako da mislim da je to Ivanka Mazurkijević”, komentirala je Ida. Enis je rekao da je Licitarsko Srce Mia Begović.

Image

Ajkula Drakula je otpjevao poznati hit grupe Đavoli, ‘Stojin na kantunu. ”To bi mogao biti Igor Štimac!”, rekao je Enis, a Borko je rekao da je to Štimac, ali Slavko! Antonija je rekla da bi mogao biti Enio Meštrović Ričard, a Ida da je Ajkula Drakula, Krešo Sučević Međeral.

Publika u studiju odlučila je da dalje prolazi Licitarsko Srce, a Ajkula Drakula je otišla u eliminacije.

Image

Slatkač i Dalmatinka bili su sljedeći duel. Slatkač je raspjevao publiku, ovoga puta rock pjesmom grupe Aerosmith ‘I don’t Want to Miss a Thing’. Detektivi su nakon njegove izvedbe rekli da bi ispod mogao biti Saša Lozar, Čedo Prodanović, Matija Cvek ili Filip Rudan.

Dalmatinka je otpjevala pjesmu Roda Stewarta ‘Da ya Think I’m Sexy’, a Antonija je ponovila da misli kako je ispod maske Emilija Kokić ili Natali Dizdar. ”Meni je glas danas drugačije zvučao pa mi danas baca na glumicu Ariju Rizvić”, komentirala je Ida. Enis je rekao da je Dalmatinka Nataša Janjić.

Image

Uslijedilo je i glasovanje publike koja je odlučila da direktno dalje ide Slatkač.

U četvrtom i ujedno posljednjem pjevačkom dvoboju večeri nastupili su Tintilinić i Torpedo. Tintilinić je otpjevao poznati hit Amy Winehouse ‘You Know I’m No Good’, a imena koja su mu dodijelili nakon nastupa bila su Sonja Kovač, Antonija Šola ili Tina Rupčić.

Image

S pjesmom ‘Proljeće’ Luke Nižetića, Torpedo je zatvorio pjevačko – natjecateljski dio emisije, a detektivi su ispod njegove maske smjestili Prlju i Mrleta iz grupe Let 3, Ivicu Kostelića, Vojka Obersnela.

Publika je odlučila da izravno dalje ide Tintilinić pa je Torpedo morao u eliminacije.

Image

U sljedeću emisiju direktno odlaze Meduza, Licitarsko Srce, Slatkač i Tintilinić, a publika je morala odlučiti kome žele otkriti idnetitet između Punjene Paprike, Ajkule Drakule, Dalmatinke i Torpeda. Nakon glasovanja, odlučeno je da masku skidaPunjena Paprika ispod koje se skrivao poznati glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra!

Image

”Malo sam bio ograničen s koreografijom. Većina koreografije se odigrala u paprici!”, rekao je Zuhra te još jednom otpjevao ‘Rythm is a Dancer’.

Najluđe televizijsko pogađanje se nastavlja, a koga će publika odlučiti ‘raskrinkati’ od preostalih sedam maski, gledatelji će otkriti već iduću subotu na RTL-u, u novoj epizodi ‘Masked Singer’!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari