Mia Negovetić i Magic Musical u petak i nedjelju u opatijskom Centru Gervais

Mjuzikl „MAGIC MUSICAL s Mijom Negovetić“ će se u organizaciji Festivala Opatija održati u opatijskom centru Gervais premijerno u petak 8. prosinca u 20 sati, a reprizna izvedba u nedjelju 10. prosinca u 18.30 sati

„Magic Musical“ dvojezični je mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. Ulaznice za premijernu izvedbu koja će se održati 8. prosinca su u kratkom vremenu rasprodane, pa je zbog velikog interesa publike određen datum i reprizne izvedbe – u nedjelju, 10. prosinca u 18.30 sati na istom mjestu, u opatijskom centru Gervais.

Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, klinci će u „čarobnom mjuziklu“, kroz toplu priču u režiji Davida Petrovića, upoznati mnoge jezične teme, fraze i situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će ih uvući u čaroliju.

U ovom zabavnom showu u kojem se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom, traže se skriveni objekti i razni tragovi do čarobnog štapića kojeg je Čarobnjak negdje izgubio. Izgubivši štapić, Čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu u zajedničkoj avanturi. Naime, Čarobnjak je na Sestricu jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko i Mravko. Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije.

Autor glazbe: Olja Dešić / Autori priče: David Petrović, Olja Dešić / Po ideji: Andrej Škedel, Tamara Dorčić / Koreografija: Martina Hrlić Rogić / Scenografija, kostimografija: Nisa Hrvatin Petrović / Oblikovanje svjetla: Sven Jelović / Video produkcija: Branimir Rogoznjan / Grafički dizajn: Nisa Hrvatin Petrović, Iva Kosović / Režija: David Petrović / Inspicijent: Nataša Tonković / Asistenti tona: Matko Margan, Matko Basara / Make-up: Romana Poropat / Pomoćna animatorica: Nina Perić Dešić / Producent: Olja Dešić, za Studio Maraton / Uloge: Mali Div: Mia Negovetić, Čarobnjak: David Petrović, Sestrica: Anamaria Brižan, Travko: Nataša Tepša, Mravko: Lorena Vulić

Ulaznice za izvedbu 10. prosinca mogu se kupiti u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr po cijeni od 70,00 kuna, a u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati mogu se kupiti ulaznice po cijeni od 70,00 kuna, i po cijeni od 50,00 kuna za djecu do 14 godina.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari