UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA

Mia Negovetić i Marco Cuccurin pobjednici pjevačkog tv-showa Zvijezde pjevaju!

Nikad uzbudljivija i neizvjesnija sezona pjevačkog tv-showa Zvijezde pjevaju završila je istim takvim velikim finalom u dva kruga

U finalu showa Zvijezde pjevaju su ostali parovi: glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić, novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić a laskavu titulu pobjednika odnijeli su Mia i Marco.

U prvom krugu finala, sva tri para izveli su po dvije pjesme: pjesmu žanra koji im je preostao te pjesmu mentora. Svoje završne ocjene ali i završne poruke i mišljenja dao je ocjenjivačku sud u sastavu Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca.

Foto: Instagram/HRT/Sara Gomez Dubois

Nakon prvog kruga pjevačkog showa i prebrojavanja glasova žirija i publike, za Jelenu i Prlju je natjecanje završilo, u drugi krug su prošli Matea i Bojan, te Marco i Mia.

U samom finalu Marco i Mia su odabrali pjesmu “Beggin” (B.Gaudio / P. Farina) koju su izveli u jednoj od prethodnih emisija. 

Matea i Bojan su u posljednjem nastupu odabrali pjesmu “I will survive” (F. Perren / D. Fekaris). 

Marco i Mia, kao i Matea i Bojan, su za svoj posljednji nastup od žirija dobili po 30 bodova.

U tom trenutku, sve je bilo na glasovima publike koja je na kraju presudila i donijela pobjedu za Miu i Marca¨!

Tijek pjevačkog troboja

Prvi par koji je nastupio su bili Marco i Mia, izveli su vrlo emotivno pjesmu “Odlazak” (A. Dedić – Tin. Ujević).

Danijela im je rekla joj se čini da su cijelo putovanje do sada, svih 7 subota otkoračali da bi izveli upravo ovu pjesmu na ovaj način. Mario je rekao da je ovo pjesma koja svakoga može dotaknuti, bojao se da će Marca pojesti emocija. Marko je rekao da su ga njih dvoje podsjetili na njega samoga na počecima svoje karijere. Žiri ih je nagradio s 30 bodova.

Jelena i Prlja su otpjevali pjesmu “Motor hoću mama” (S. Dragoje – I. Krajač).

Mario je oduševljen odabirom pjesme, čarobna mu je njihova energija koju donose na pozornicu. Marko je pohvalio Jelenu, a Danijela ih je pohvalila hrabrim odabirom pjesama. Za svoju izvedbu su nagrađeni s 28 bodova.

Posljednji par u prvom krugu, Matea i Bojan, otpjevali su pjesmu “Something’s Got a Hold On Me” (E. James / L. Kirkland / P. Woods).

Mario je rekao da je konačno Matein puni sjaj došao do izražaja. Danijela je rekla da je Matein vokalni kapacitet od početka jasan i apsolutno je briljirala. Mario je rekao da je rijetko kada bez riječi i baš je oduševljen. Žiri ih je nagradio s 30 bodova.

U drugom nastupu, u kojem su parovi izvodili pjesmu mentora, Marco i Mia su otpjevali “Ljubav nema kraj” (M. Negovetić / E. Abazi).

Mario je rekao da su se lijepo igrali vokalima i da se na Marcu vidi napredak. Preporučio im je da nakon ovog showa snime duet. Marko se složio s Mariom, rekao je da je Mia dokazala svoju muzikalnost i svoju glazbenu veličinu. Danijela je rekla da su nju od početka kupili svojom ozbiljnošću iako su najmlađi par u emisiji. Žiri je Marca i Miu nakon drugog nastupa nagradio s 28 bodova.

Jelena i Prlja su za drugu izbedbu odabrali “Lombarda benale” (D. Martinović / Z. Prodanović – D. Martinović).

Danijela je pohvalila Prlju zbog odabira pjesme, a Jeleni je rekla da je mala škrinjica iznenađenja. Mario je rekao da mu je kod Jelene divno što je lišena bilo kakvog presinga i da se na njoj vidi da uživa. Marko je rekao da su njih dvoje jedan od najzanimljivijih parova u showu. Za svoju drugu izvedbu večeras su dobili 29 bodova.

U posljednjem nastupu prvog kruga finala, Matea i Bojan su otpjevali “Preko ruba vremena” (A. Pecotić).

Marko je rekao da je očekivao neku drugu Bojanovu pjesmu, Danijela je rekla da od početka sezone ima potrebu zagrliti Bojana, Mario je rekao da misle da su idealan par – Matea je od početka pokazala da vlada materijom. Za posljednju izvedbu su dobili 28 bodova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari